• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Novače, Rafa je bolji, moraćeš da živiš sa tim!"

Autor Dragan Šutvić

Talentovani teniser i finalista grend slema Kasper Rud, redovna mušterija Novaka Đokovića, imao šta da kaže o velikom rivalstvu.

 kasper rud novak đoković golf  Izvor: Profimedia/Fabrizio Corradetti/LaPresse

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković nedavno se oprobao u golfu i tako pokazao da je talentovan i za druge sportove, ali... Norveški teniser Kasper Rud smatra da to nije bilo dovoljno dobro izdanje, pa prednost daje Đokovićevom velikom rivalu Rafaelu Nadalu, za kojegv smatra da je daleko bolji golfer. Zapravo, čini se da Norvežanin sebe vidi kao najboljeg golfera među teniserima, ali je Nadalu dao prednost u odnosu na Đokovića!

Upitan da prokomentariše izlete svojih kolega u golf svijet, Kasper Rud je istakao kako Novak Đoković ne bi mogao da pobijedi Rafaela Nadala. Ipak, zaključio je da najuspešniji srpski sportista zamahuje bolje nego što je očekivao, što su u prethodnom periodu konstatovali još neki bivši teniseri koji su u golfu pronašli zabavu nakon profesionalne karijere.

"Rafa, Rafa je bolji. Izvini Novače, ali... Pobjeđivao si Rafu mnogo puta na teniskom terenu, ali ga ne bi pobijedio i u golfu. Moraće da živi sa tim. Oni su me pitali da budem dio Ol-star meča u kom je Novak igrao i bilo mi je jako žao što sam morao da ih odbijem jer sam igrao u Pekingu. Bilo je zabavno vidjeti Novaka, njegov zamah je bolji nego što sam očekivao", rekao je Kasper Rud, koji u karijeri nema nijednu pobjedu protiv Novaka Đokovića, dok je čak pet puta izgubio! Pogledajte njegovu izjavu:

Možda bi Kasper Rud mogao i trajno da se prebaci na golf, kako bi izbjegao mečeve sa Novakom Đokovićem koji mu lagano postaje noćna mora na najvećim svjetskim turnirima. Iako je srpski teniser čak 11 godina stariji i već je blizu kraja karijere, Norvežanin nikako ne uspijeva da ga pobijedi. Izgubio je polufinale mastersa u Rimu 2020. godine, zatim meč grupne faze na Završnom mastersu 2021. godine, pa ponovo polufinale Rima 2022. godine. Sreće nije imao ni kada se igralo finale Završnog mastersa u Torinu 2022. godine, ali ni u finalu Rolan Garosa 2023. godine - Novak Đoković je bio bolji u svih pet mečeva i to bez izgubljenog seta.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:19
Ovacije Novaku Đokoviću
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC