• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Alkaraza kolege "peckaju" zbog engleskog - šou pred kamerama (VIDEO)

Andrej Rubljov prozivao je Karlosa Alkaraza zbog lošeg engleskog jezika, pa su se svi smijali.

 Karlos Alkaraz engleski jezik Izvor: Printscreen/YouTube/The Tennis corner

Karlos Alkaraz na turniru u Torinu pokušaće da dođe do titule. Glavni rival na tom putu mu je Novak Đoković. Španski igrač je u posljednje vrijeme bilježio loše rezultate, ali je uprkos svemu tome u dobrom raspoloženju u Italiji. Vidjelo se to i na konferenciji za medije gdje su ga rivali iz grupe "peckali" zbog lošijeg znanja engleskog, prvenstveno je to radio Andrej Rubljov.

Sve je krenulo od priče o tome ko je najduhovitiji u grupi u kojoj su pored njih dvojice Danil Medvedev i Aleksander Zverev. "Očigledno je, to je Andrej, bez sumnje. On je najsmiješniji na cijelom ATP turu", odgovorio je Alkaraz, dok mu je ruski igrač nešto dobacivao i zasmijavao sve prisutne.

Italijanske novinare najviše je zanimalo da čuju šta ostali misle o njihovom miljeniku Janiku Sineru. Karlos se nije baš najbolje snašao prilikom odgovora. "Vidim ga na terenu, van terena, dobar je, takav kao čovjek", mučio se Alkaraz da objasni šta tačno želi da kaže.

U tom momentu se u razgovor ubacio Rubljov. "Da li razumiješ ti uopšte šta si sad rekao? Ja ne razumijem", rekao mu je Andrej i prasnuo u smijeh, a Karlos se na kratko uozbiljio, vjerovatno ni sam nije bio siguran šta je rekao, a smijali su se i Medvedev i Zverev.

Nedugo poslije toga dobio je još jedno pitanje o tome kako se osjeća u Torinu, na završnom mastersu. Nije dobro čuo pitanje. "Šta kažete?", upitao je Alkaraz novinara, Rubljov je opet počeo da se smie, a onda je dobio prevod na španskom i poentu pitanja koje je postavljeno na engleskom, pa je dao odgovor. Izgleda da vlada odlična atmosfera u Italiji, pošto je bio šou i na konferenciji Novaka Đokovića.

Pogledajte i kako je izgledala ta konferencija:

Karlos Alkaraz na konferenciji
Izvor: YouTube/The Tennis corner

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC