• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Francuzi sigurni u Ljubuškom - Izviđač parirao 35 minuta, pa poklekao protiv Šamberija!

Autor Dragan Šutvić

Šampion BiH poražen je u duelu sa francuskim klubom.

 RK Izviđač Izvor: Promo/RK Izviđač

Rukometaši Izviđača uknjižili su i treći poraz u Evropskoj ligi izgubivši pred domaćom publikom od Šamberija rezultatom 27:40.

Aktuelni šampion BiH bio je ravnopravan rival favorizovanim Francuzima u prvih deset minuta, nakon kojih je na semaforu bio ispisan rezultat 8:8. Međutim, u narednih desetak minuta gostujući sastav je kreirao seriju 9:3 a osjetnu prednost koju je i zadržao do odlaska na odmor (16:22).

Početkom nastavka, tim Tonija Čoline prišao je Šamberiju na četiri gola minusa (20:24) i potom imao nekoliko prilika da dodatno smanji zaostatak. Nakon što u tome nije uspio, gosti su serijom 6:1 došli do plus devet (21:30) i praktično prelomili meč.

Izvor: Promo/RK Borac m:tel

"Jako teška utakmica za nas, uz sve naše napore da probamo da osvježimo ekipu. Ovo nam je treća utakmica u šest dana, u najgorem momentu smo dočekali možda i najslabijeg protivnika iz grupe. Iznevjerili smo publiku, nije bilo energije igrača sa klupe, a nismo ni sa energijom bili na ti da bismo mogli da napravimo nešto više protiv ekipe kao što jer Šamberi. Oni su bilu u nokdaunu prije ove utakmice, ali sigurno da je njihovo iskustvo presudilo. Sebastijan Skube je igrao kao mladić prvo poluvrijeme, pogotovo prve dvije situacije na utakmici, gdje smo imali jedan dogovor ali ga nismo ispoštovali", rekao je Čolina, dodavši:

"Odmah na startu smo bili u deficitu, vratili smo se sredinom prvog poluvremena, golman je pokupio koju loptu, bili smo u egalu. Onda su stigle naše tehničke greške na igraču više i igraču manje, toliko gluposti smo napravili do kraja poluvremena da su otišli nas šest razlike. Opet u drugom poluvremenu imali smo neke momente, smanili na četiri, ali nije bilo više energije za nešto više", zaključio je trener Ljubušaka.

Kada je riječ o golgeterskom učinku domaće ekipe, Filip Odak je postigao sedam golova, Edvin Dželilović se zaustavio na šest, dok je Ivano Pavlović upisao pet.

Bendžaman Rihert je kod gostiju postigao osam golova, Kveido Traore je upisao šest, a Sebastijan Skube pet pogodaka.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC