• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žestoka svađa Nika Kirjosa i Borisa Bekera: "Novak bi tobom obrisao pod!"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Novak Đoković se iznenada našao u centru svađe Borisa Bekera i Nika Kirjosa.

 Nik Kirjos i Boris Beker se svadjaju oko Novaka Djokovica Izvor: Profimedia/ABACA / Abaca Press

Teniska sezona je na pauzi, međutim to ne znači da nema zanimljivih dešavanja pošto su se pravo niotkuda (opet) zakačili Boris Beker i Nik Kirjos. Kontroverzni australijski teniser je nedavno pričao da je gledao mečeve iz osamdesetih i da je primijetio da je tada igra bila daleko sporija "bockajući" Bekera, što nije promaklo Nijemcu koji je potom otpočeo "rat" na Tviteru tokom koga su pale teške riječi.

Uz prozivku da mu nije jasno zašto Kirjos "priča o sportu koji očigledno mrzi", Beker je kazao da nema kredibilitet da govori o bilo čemu jer nije osvojio ništa u karijeri, dodajući da mu je bolje da "na svom OnlyFansu priča o drugim stvarima". Upravo je zbog posljednjeg detalja Kirjos pobjesnio i započeo tiradu...

"Ovaj tip priča o kredibilitetu... Posljednji put kad sam provjerio ti si sakrivao svoje prihode? Onda 99 odsto igrača na ATP turu nema krediblitet da priča? Budalo, šta je sa tvojim Zverevim? On isto nema kredibilitet? Nije osvojio ni grend slem u dublovima? A ja sam pobijedio Federera, Nadala, Đokovića, Mareja, tako da mislim da imam malo kredibiliteta. Takođe, ne treba biti genije da primijetiš da bi Novak obrisao pod tobom, pa čak i u tvojim najboljim danima. To nije napad, to su činjenice", napisao je Nik Kirjos i tako bez potrebe upleo i Novaka Đokovića u cijelu priču.

Dobro je poznato da je Boris Beker bio trener Novaka Đokovića od 2013. do 2016. godine i da su ostali veliki prijatelji, čak i kada je Nijemac završio iza rešetaka, dok se nedavno opet vratio tenisu i postao je saradnik Holgera Runea, koga inače mediji nazivaju i "novim Đokovićem".

Vidjećemo i kako će se nastaviti drama Kirjosa i Bekera, a sumnjamo i da će Đoković - koji je u dobrim odnosima sa obojicom - imati šta da kaže na ovu temu. Ali, znamo da nikada ne bi razgovarao na ovaj način...

Podsjetimo, Novak Đoković je u Marbelji gdje će odmarati do egzibicionog meča sa Karlosom Alkarazom 27. decembra u Džedi.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:30
Novak Đoković Marbelja
Izvor: Instagram/djokernole
Izvor: Instagram/djokernole

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC