• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković idol reprezentativcu Hrvatske: "Nole GOAT - nastavi da inspirišeš ljude"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Fudbalski reprezentativac Hrvatske Lovro Majer podijelio je fotografiju sa najboljim teniserom svijeta Novakom Đokovićem.

 Lovro Majer: Novak Đoković nastavi da inspirišeš ljude Izvor: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Fudbaler njemačkog Volfsburga i selekcije Hrvatske Lovro Majer je u Dubaiju na odmoru sreo prvog reketa svijeta Novaka Đokovića.

Upoznao je slavnog srpskog tenisera i na Instagramu podijelio zajedničku fotografiju uz natpis:

"Zadovoljstvo je upoznati te, nastavi da inspirišeš ljude Novače", napisao je Majer uz heštegove GOAT (najveći svih vremena) i idol.

Podsjetimo, Đoković je na Mundijalu u Rusiji 2018. godine javno podržao hrvatske fudbalere priznavši da je navijao za "vatrene". U odličnim je odnosima sa brojnim hrvatskim fudbalerima, čak se ranije fotografisao i sa Lukom Modrićem, Mateom Kovačićem, Ivanom Rakitićem i Ivanom Perišićem.

"Prije svega, o Luki Modriću mislim sve najbolje. Iz srca sam navijao za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu. Znam da su rane iz rata još svježe za mnoge ljude. Ali sport mora da se drži dalje od politike. Nama su oni prve komšije, i Hrvatska i Srbija i Bosna i Makedonija, i nekako na njih gledam kao na svoje", rekao je Đoković prije pet godina.

Njegov stav o komšijskim sportistima objasnio je i Srđan Đoković, Noletov otac.

"To je domaće vaspitanje. Nema uspješnog društva bez uspješne porodice. Nama su urušili familiju i zato nam se mnogo toga lošeg dešava. Pa, kakav je to problem što je on navijao za Hrvatsku? Pa, oni su naše komšije. To su njegovi prijatelji, ti fudbaleri 'kockastih'. On je navijao za drugare. Moramo da prestanemo sa tim konfrontacijama više. Sjećate se kada su prije nekoliko godina bile poplave u Srbiji, Bosni i Hrvatskoj, on nije pomogao samo rodnoj zemlji nego i ostalim dvjema. To je za njega bila i ostala jedna zemlja i jedan narod. Ne možemo drugačije da se ponašamo", poručio je tada Srđan Đoković dodajući da zbog toga "stranci svuda u svijetu poštuju i cijene Novaka".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC