• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel u četvrtfinalu Kupa BiH, ali "ima još mnogo toga da se popravi u igri": Najbitnija je pobjeda

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Iako su ostvarili pobjedu protiv Hercegovine i plasirali se u četvrtfinale Kupa BiH, golman Banjalučana nije u potpunosti zadovoljni prikazanim.

 Nebojša Grahovac izjava poslije utakmice Borac m:tel Hercegovina 28:24 Izvor: Promo/RK Borac m:tel

Rukometaši Borca m:tel slavili su u prvom zvaničnom meču u 2024. godini. U meču pretkola Kupa BiH, pred domaćom publikom savladali su Hercegovinu 28:24, te tako izborili plasman u četvrtfinale najmasovnijeg takmičenja.

Ipak, uprkos pobjedi protiv rivala iz Nevesinja, koja nijednog trenutka nije dovedena u pitanje, ipak ima prostora za napredak ima još mnogo, čega je svjestan i iskusni golman crveno-plavih Nebojša Grahovac.

"Najbitniji je plasman u četvrtfinale, a ima mnogo toga da se popravi. Sreća pa je prva utakmica, protivnik je, kao i uvijek, dao svoj maksimum, što smo i očekivali. Mislim da naš maksimum mora biti mnogo veći od ova četiri gola razlike", samokritično je Grahovac prokomentarisao trijumf nad Hercegovinom.

Već za vikend, banjalučki tim očekuje mnogo zahtjevniji meč - gostovanje Krivaji u Zavidovićima, a nakon tog duela još jedan derbi - duel sa Leotarom, takođe u gostima.

"Nije isto kao kad igramo kod kuće, gdje god gostujemo nezgodno je. Biće jako teško, nadam se da ćemo ostvariti pobjedu u Zavidovićima, a ako hoćemo da budemo šampioni, prvo treba da razmišljamo o tom meču, a tek onda o Trebinju", poručio je Grahovac.

Borac m:tel zimsku pauzu u prvenstvu dočekao je na trećoj poziciji sa 17 bodova, tri manje od drugoplasiranog Izviđača, odnosno četiri manje od lidera Gračanice.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vultures

Prisješće vam taj nadobudni Smajlagić

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC