• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pljuvao Novaka, a sad ga skroz otpisao: Udari po Đokoviću, kao za vrijeme Nadala i Federera

Nevjerovatno je da su dva mjeseca nešto lošijeg tenisa bila dovoljna da se Novak Đoković otpiše iz trke za najboljeg na svijetu.

 Adrijan Panata o Novaku Đokoviću Izvor: Victor Joly / AFP / Profimedia

Novak Đoković je i dalje najbolji teniser svijeta, iako su ga mnogi već otpisali zbog nešto lošijeg početka 2024. godine. "Nešto lošijeg" prosto jer smo navikli da je Đoković šampion na svakom turniru na kome učestvuje, a zbog njegove krštenice i želje da u tenisu vide nešto novo - veliki je broj onih koji već ističu da je njegovo prošlo.

Nakon uvijek glasnih hrvatskih medija i Martine Navratilove, sada se javio i slavni italijanski teniser Adrijan Panata, od koga smo inače već navikli da je oštar kada priča o Đokoviću. Sada kada se poslije "ihahaj" godina pojavio njegov pravi nasljednik u vidu Janika Sinera, Panata je postao još glasniji kada su u pitanju kritike. Prema njegovom mišljenju, sada je Sineru jedini pravi rival Alkaraz, odnosno Nole tu više nema šta da traži.

"Mislim da će Karlos Alkaras u ovoj godini biti opasniji rival Sineru nego Novak Đoković", kazao je Panata u intervjuu za "Ubitenis" i time je samo razljutio Đokovićeve navijače, vjerovatno i srpskog asa ako do njega stignu informacije da ne vjeruju da je najbolji na svijetu.

"Vidjeli smo da je Karlos Alkaraz ponovo iskočio i zato očekujem od njega da bude jedan od glavnih u 2024. Novak će to biti opasan u manjoj mjeri. Naravno, to je samo moje mišljenje. Siner i Alkaras će biti glavni rivali za prevlast u muškom tenisu u narednim godinama. Oni će okupirati prostor koji su svojevremeno ostavili Rodžer Federer i Rafael Nadal", opaska je šampiona Rolan Garosa iz 1976.

Podsjetimo, Siner je osvojio Australijan open, Roterdam i Majami, a sada sledi šljaka koja mu nije najomiljenija podloga, pošto je daleko sporija od bržeg betona i trave koji su mu omiljeni.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC