• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igra drugu ligu, a vlasnik PSŽ-a mu nudi pravo bogatstvo: Dođi da igraš dvije nedjelje, učiniću te bogatim!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nevjerovatna priča dolazi iz Njemačke, gdje je jedan drugoligaški igrač dobio nevjerovatnu ponudu iz Katara!

 Njemačkom rukometašu nude 150.000 evra za dvije sedmice ugovora u Kataru Izvor: Profimedia/IMAGO

Igra drugu ligu, a dobio je ponudu da za dvije nedjelje dobije 150.000 evra! Nevjerovatnu priliku da zaradi novac o kome nije mogao ni da sanja ima Mohamed Amin Darmul, reprezentativac Tunisa i srednji bek njemačkog Mindena. Jedan od rijetkih igrača u formi ovog njemačkog velikana zapao je za oko bogatašima iz Katara i dobio je "nepristojnu" ponudu. 

Darmul koji je ponikao u Tunisu, a već ima dogovoren ugovor sa Melsungenom za sljedeću sezonu, dobio je ponudu Al Arabija iz Katara po kome mu oni nude ukupno 150.000 evra. I to samo za dva turnira koja bi trajala dvije nedjelje! Žele da ga dovedu kako bi osvojili Emir kup i Arab kup, a on bi maksimalno mogao da odigra šest utakmica u tom periodu. 

Vlasnik ovog kluba i čovjek koji nudi Darmulu ovoliki novac je katarski šeik Hamad Al Tani, zapravo vladar ove naftne monarhije. Njegovo bogatstvo se procjenuje na 1.760.000.000 evra, a nije mu ovo prvi put da ulaže u sport. Upravo je on osnovao firmu koja je kasnije kupila Pari Sen Žermen, a glavni je čovjek u operaciji dobijanja Svjetskog prvenstva za Katar. Finansirao je organizovanje Azijskih igara u Dohi, Svjetskog prventva u plivanju 2014. godine i član je Međunarodnog olimpijskog komiteta. U budućnosti ima namjeru da održi i Olimpijske igre u Kataru. 

Izvor: Profimedia/IMAGO

Što se Mohameda Amin Darmula tiče, on će nastaviti da se sa Mindenom bori za opstanak. Nekadašnji šampion Njemačke je prošle sezone ispao u drugu ligu, a ove sezone ih je loš niz rezultata doveo i do dna tabele u Cvajti. Ipak sada su na tri kola do kraja na 15. mjestu sa 24 boda, devet više od 17. VInhorsta. Neporaženi su u prethodna tri meča i to im je vjerovatno obezbijedilo opstanak. 

(MONDO, N. L.) 

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC