• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tajson Fjuri polomio vilicu šampionu Oleksanderu Usiku! Ukrajinac hitno prebačen u bolnicu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Slavni Oleksander Usik sa prelomom vilice pobijedio Tajsona Fjurija.

 oleksander usik pobijedio fjurija sa polomljenom vilicom Izvor: Profimedia

Ukrajinski bokser Oleksander Usik postao je apsolutni svjetski šampion u teškoj kategoriji, pobjedom nad Tajsonom Fjurijem u Saudijskoj Arabiji. Podijeljenom odlukom sudija meč je pripao Ukrajincu koji je bio dominantan, posebno u devetoj rundi kada je britanskog boksera natjerao da se zapetlja u konopcima. Tada je samo zvono za kraj runde spasilo "Kralja Cigana", ali daleko od toga da je Ukrajinac prošao bez posljedica.

Kako se saznalo nakon meča, konferencija Oleksandera Usika na kojoj je trebalo da priča sa medijima otkazana je jer je on hitno prebačen u bolnicu. Razlog za to je polomljena vilica, koju je zaradio od snažnih Fjurijevih udaraca. Ukrajincu je morala hitno da bude ukazana pomoć jer povreda nije bila nimalo bezazlena.

Detalje o povredi nakon meča otkrio je i Tajson Fjuri. "Borba samo što se završila. Vidite li moje lice? Prilično je sje*ano, a on je upravo prevezen u bolnicu sa polomljenom vilicom tako da je i on sje*an takođe. Ubijali smo ‘boga’ jedan u drugom ovdje 12 rundi. Tako da vrijeme je da idem kući, pojedem nešto jako, popijem par piva, provedem vrijeme s porodicom, prošetam psa i porazgovaram sa promoterom Frenkom o tome šta ćemo raditi u budućnosti", istakao je britanski bokser, jedan od najboljih na svijetu u ovom trenutku. Takođe, on je nakon meča prozivao Ukrajinca!

Ipak, Tajson Fjuri je doživio prvi profesionalni poraz u karijeri i tako izgubio jedini pojas koji je držao pred meč. Oleksander Usik je 22. pobjedom iz isto toliko mečeva uspio da objedini pojase u svim organizacijama, a svjetski boks to nije vidio u teškoj kategoriji još od Lenoksa Luisa koji je dominirao 1999. godine!

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:28
Tajson Fjuri svetski šampion u boksu
Izvor: Arenafight
Izvor: Arenafight

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC