• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Londonska policija greškom ispitivala Tima Henmana!

Autor Dragan Šutvić

Nekadašnji engleski teniser Tim Henman godinama je bio ljubimac nacije, a danas ga policajci ne prepoznaju na ulici.

 Policija greškom ispitivala Tima Henmana Izvor: ANDY RAIN/EPA

Legendarni engleski teniser Tim Henman imao je veoma neprijatnu situaciju prilikom povratka sa Vimbldona, na kojem je radio posao stručnog konsultanta, kojim se bavi već godinama. Svojevremeno najveći adut Velike Britanije na trećem grend slemu sezonu i teniser od kojeg se svakog ljeta očekivalo da stigne do velikog trofeja zaustavljen je od strane policijske patrole, koja ga je pomiješala sa učesnikom jednog saobraćajnog incidenta.

Tima Henmana "greškom je zaustavila policija" kasno uveče nakon što je napustio Vimbldon i krenuo kući. Policajci su rekli da love osumnjičenog, a u centru "potrage" našao se nekadašnji teniser. On je svojevremeno bio najbolji britanski teniser, u kompleksu Vimbldona ima čuveno brdo sa kojeg se gledaju mečevi, a nakon igračkih dana može da se pohvali dugogodišnjom komentatorskom karijerom na BBC-u.

Sportska dostignuća tima Henmana pala su u vodu zbog neinformisane policajke koja ga nije prepoznala. Tim Henman ispričao je nevjerovatan trenutak kada su ga policajci ispitali.

"Vozio sam se kući kasno sinoć, oko 23:45 i vidio sam svjetla koja trepću stotinak metara iza sebe", rekao je on za BBC Radio 5 Live i dodao: "Vozio sam i pomislio 'Pa, samo ću stati i pustiti ih da prođu pored'. I odjednom policijski auto je bio pored mene."

Tek tada je počeo razgovro koji je Tima iznenadio.

"Pa, spustio sam prozor i tamo je bila policajka koja je vozila i policajac na suvozačevom mjestu i rekli su 'Odakle si došao?“'A ja sam rekao 'E, Vimbldon...'  Policajka je nastavila da pritiska Henmana kako bi saznala čime se bavio te noći. "Žena policajac je rekla 'Imali smo izvještaje o Rendž Roveru koji je bježao sa mjesta incidenta', i u tom trenutku se policajac na suvozačevom sjedištu okrenuo prema njoj i rekao 'Ne mislim da je to bio on'. 'U redu, savršeno', pomislio sam", rekao je Tim Henman medijima nakon neprijatne situacije koju je imao.

Tim Henman se od 1993. do 2007. godine profesionalno bavio tenisom, a najbolji plasman na ATP listi mu je četvrta pozicija iz 2002. godine. Uspio je da osvoji 11 titula na turnirima, ali nikada oni najbitniju - na Vimbldonu je čak četiri puta stizao do polufinala i uvijek ostajao dva koraka kratak. Britanija nije mogla da se obraduje tituli Engleza na svom terenu, pa je veliku radost nekoliko godina kasnije donio Škot Endi Marej, dvostruki šampion na travi u južnom dijelu Londona.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC