• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Treba mu nadmetanje kao sa Rafom i Rodžerom": Muratoglu pričao o Novaku

Autor Dragan Šutvić

Proslavljeni teniski trener, Patrik Muratoglu, dao je svoj komentar o Đokovićevom podvigu i trenutnoj situaciji u tenisu.

 Muratoglu o Đokoviću Izvor: Profimedia

Muratoglu je dosta govorio o Novakovoj motivaciji. „Novak može da igra još tri ili četiri godine na najvišem nivou. Ali ono što je sada bitno, to je pitanje njegove motivacije. Mislim da je imao mnogo problema sa njom prije Olimpijskih igara. Svi su osjećali da Rafa odlazi. I Novak je to osjetio. Naravno, to je bio snažan udar na njegovu motivaciju. Poslije toga se Nadal odlično vratio na šljaku, njegov nivo je bio dobar i to je dalo ekstra motiv Novaku“, rekao je Muratoglu.

Pričao je i o želji za takmičenjem koju je Novak imao sa Nadalom i Federerom, ali koja mu opet treba protiv Alkaraza i Sinera. „Siner je počeo da igra perfektno, Alkaraz takođe. Mislim da je sve to pogodilo njegov ego, da se vratio veoma jak i konačno osvojio trofej koji progoni tokom cijele karijere“, kazao je Patrik i dodao: „Novak je u sjajnoj formi, igra nevjerovatan tenis. Spreman je za takmičenje još tri-četiri godine na najvišem nivou.Treba mu nadmetanje kao sa Rafom i Rodžerom. Jedine konkurente koje sada može da ima su Karlos i Janik koji mogu da pobijeđuju i povrijede njegov ego. Zato će željeti da pokaže da je i dalje veliki šampion.“

Patrik Muratoglu je trenirao mnoge teniske velikane što u muškoj, tako i u ženskoj konkurenciji. Trenutno je u „toplo-hladno“ odnosu sa Holgerom Runeom, a najveće uspjehe je zabilježio sa Serenom Vilijams. Sa njom je osvojio 10 gren slem titula i zlato sa OI u Londonu 2012.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC