• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba, Partizan ostao bez najboljeg: MVP Svjetskog prvenstva došao u redove rivala

Vaterpolo klub Novi Beograd našao novo pojačanje, dolazi Strahinja Krstić.

 Strahinja Krstić potpisao za VK Novi Beograd Izvor: MN Press

Vaterpolo klub Novi Beograd doveo je novog igrača, reč je o Strahinji Krstiću koji će iz Partizana preći u redove Novobeograđana.

Aktuelni srpski i regionalni šampioni, kao i osvajači nacionalnog Kupa pojačao je svoj tim dolaskom najboljeg igrača na minulom juniorskom Svjetskom prvenstvu u Buenos Ajresu. Na istom takmičenju, Krstić je ujedno bio i najbolji strijelac, sa 20 postignutih golova na šest mečeva.

Predsjednik VK Novi Beograd Slobodan Soro potvrdio je saradnju: "Sa Partizanom smo dogovorili sve detalje oko dovođenja Strahinje Krstovića", rekao je Soro i dodao: "To je još jedan izuzetno talentovan igrač koji će biti dio našeg novog projekta podmlađaivanja ekipe i promjene koncepta igre. Strahinja Krstić, koji je bio najbolji igrač Svjetskog prvenstva za juniore će se tako u ovom timu Novog Beograda pridružiti Vasiliju Martinoviću, Luki Gladovicu i Viktoru Uroševiću koji su takođe osvajali MVP priznanja na velikim takmičenjima".

Soro naglašava da je Novi Beograd uspio da u ekipi napravi odličan spoj mladosti i iskustva i ponovio da će ambicije i dalje biti najveće moguće: “Imamo vrhunske uslove za rad, veoma stručan trenerski kadar i zato sam uvjeren da ni rezultati neće izostati. Pored ranije navedih igrača spomenuo bih i Vučinića, Lukića i Trtovića koji će imati priliku da se uz iskusne Ćuka i Vlahopulosa razvijaju igrački, napreduju i skupljaju dragocjeno iskustvo što je od neprocjenjivog značaja zbog čega će svakako benefite u vrlo bliskoj budućnosti imati i naša seniorska reprezentacija”, zaključio je Soro.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC