• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Izvukli smo maksimum kao ekipa!" MVP Milan Jovanović sa 10 golova poveo Vojvodinu do trofeja i finala sa Borcem!

Autor Dragan Šutvić

Milan Jovanović predvodio je Novosađane do pobjede protiv Partizana i plasmana u finale 8. Svesrpskog kupa, te trofeja u Superkupu Srbije.

 Svesrpski kup Vojvodina Partizan izjave Izvor: Goran Arbutina, MONDO

Rukometaši Vojvodine postali su, trijumfom nad Partizanom (24:22), drugi finalisti 8. Svesrpskog kupa, ali ujedno i osvajači Superkupa Srbije.

Na tom putu, u junaka je izrastao Milan Jovanović, strijelac deset golova i najbolji igrač Superkupa RSS, koji je u izjavu za Radio-televiziju Republike Srpske istakao da je ovo bila – najbitnija utakmica.

"Ovo je prvi meč, dosta se promijenio sastav od prošle sezone. Mislim da smo izvukli maksimum kao cijela ekipa i na kraju došli do zaslužene pobjede. Ekipa Partizana je odlično odigrala danas, puno borbe će se voditi sa njima ove sezone", rekao je Jovanović, dodavši:

"Treniramo svaki dan, cijela ekipa je zaslužna, svaki put će se izdvajati neki pojedinac. Mislim da to uopšte nije bitno u ovom momentu, bitno je da smo uradili ono što smo zacrtali i idemo dalje. Cilj je da odbranimo sve trofeje u Srbiji i da se ostvari što bolji plasman u Evropi."

Firma i Lešinari sa jedne, te Grobari sa druge strane, pravili su sjajan ambijent u Boriku.

"Odlična atmosfera i naših i Partizanovih navijača, bili su tu momci iz Banjaluke i stvarno je bilo uživanje igrati u ovoj atmosferi."

Finale protiv Borca?

"Daćemo sve od sebe i u toj utakmici i idemo po trofej."

Kapiten Partizana Đorđe Zečević postigao je tri gola u ovom duelu.

"Znali smo i prije utakmice da će biti jako teško, i za gledanje i za igranje. Baš ovako smo očekivali, sa malo golova, dobre odbrane sa obje strane. Na kraju, mislim da je presudila njihova rotacija, odnosno momci sa klupe koji su ušli i dali veliki doprinos. Kod nas je dosta novih igrača još, nismo još postali pravi tim, kompletan, kako treba da izgledamo, ali za to postoje treninzi. I Vojvodina je svjesna da neće ove sezone lako odigrati ijednu utakmicu protiv nas", rekao je Zečević, koji je takođe hvalio atmosferu u banjalučkoj dvorani:

Izvor: Rukometni savez RS

"Svaka čast organizatoru. Bilo je jako lijepo igrati uz ovoliko navijača, obezbijeđena klima, da svaki igrač može ugodno da se osjeća na terenu, tako da sve pohvale za ovo."

Finalni duel između Borca i Vojvodine igra se u petak od 20.15 časova, dok se od 17.45 sastaju, u ženskom finalu, rukometašice Borca i Crvene zvezde.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

(mondo.ba)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC