• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak Đoković završio sezonu: Amerikanka se izletjela i otkrila sve

Teniserka Koko Vandevege je u jednoj od svojih izjava rekla da Novak Đoković neće učestvovati na završnom turniru u Torinu.

 novak đoković Izvor: Shutterstock

U toku su pripreme za turnir u Parizu poslije kojeg će biti jasno ko će se plasirati na završnicu u Torinu, ali kako stvari stoje u Italiji nećemo gledati Novaka Đokovića. Srpski teniser se odmara na Maldivima, ali to nije jedini izvor koji je nagovijestio ovu mogućnost. Američka igračica Koko Vandevege je u jednoj od svojih izjava najavila da aktuelni olimpijski šampion neće biti dio spektakla.

Plasirati se na turnir u Torinu je veliki uspjeh za mnoge tenisere - to je smotra najboljih, a o tome je govorila i Vandevegenova. "Važno je da, koliko je to moguće, kontrolišete svoju sudbinu sami, a ne da se nadate da će odustati neko ko je ispred vas. Kao što smo čuli da Novak, nažalost, neće igrati u Torinu. Samim tim je to još jedno mjesto na raspolaganju ostalima", rekla je.

Dakle, u teniskom svijetu je već poznato da Đokovića neće biti na završnom turniru. A i umesto da bude u Parizu na mastersu izabrao je da bude na odmoru na Maldivima, prema svemu sudeći njegov cilj je da se psihički i fizički oporavi i pripremni za prvi, naredni grend slem u sezoni, odnosno Australijan open.

Ipak, sve i da odluči da zaigra u Torinu šanse za to su vrlo realne pošto se trenutno nalazi na šestoj poziciji na ATP listi, a poziv za turnir dobija prvih osam i male su šanse da će doći do bilo kakvih promjena u rangiranju nakon Pariza. Masters u gradu svjetlosti je osvajao sedam puta, a posljednji put prošle godine kada je savladao Bugarina Grigora Dimitrova u finalu. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC