• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SEHA: Borac m:tel gostuje Radničkom

Autor mondo.ba

Rukometaši Borca m:tel u četvrtak će na gostovanju Radničkom pokušati doći do prve pobjede u regionalnoj SEHA ligi.

 SEHA: Borac m:tel gostuje Radničkom Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Banjalučani su u prve tri odigrane utakmice upisali isto toliko poraza, ali nadaju se da će u meču zvanično 3. kola koji se igra u Kragujevca prekinuti crnu seriju.

“Predstoji nam meč sa ekipom iz ‘našeg ranga’, šanse su 50:50. Imamo dva povrijeđena igrača, Mikića i Đukića, njihov nastup je pod znakom pitanja, znaćemo više pred utakmicu. Idemo da se borimo, da damo sve od sebe i nadam se da uzmemo prve bodove u sezoni. Naša prednost je iskustvo u igranju SEHA lige, a i odmorniji smo jer će to biti njima treća utakmica u 10-ak dana”, izjavio je pred ovaj meč trener Borca m:tel Igor Rađenović.

“Ekipa Radničkog debituje u SEHA ligi i željni su dokazivanja, kvalitetna ekipa koja je prošle sezone bila vicešampion Srbije. Mi smo se pripremali cijele sedmice za ovu utakmicu, tako da spremni idemo u Kragujevac na megdan Radničkom. Očekuje nas tvrda utakmica i nadam se što boljem izdanju moje ekipe i osvajanju prvih bodova u SEHA ligi ove sezone”, rekao je lijevi bek Borca Davorin Vujović.

On se ovog ljeta pridružio ekipi Borca i oduševljen je ekipom.

“Momci iz ekipe su me odlično prihvatili, atmosfera na treninzima i u svlačionici su stvarno ostavili veoma pozitivan utisak na mene tako da mi je stvarno drago što sam došao u Banja Luku i što sam dio jednog kluba sa tradicijom, kao što je Borac. Za Banja Luku mogu reći da mi se jako dopada i što više upoznajem grad sve više mi se sviđa.SEHA liga je poslije Bundes lige najjača rukometna liga na svijetu. Imena ekipa koje učestvuju samo govori o tome o kakvoj ligi je riječ. Meni je ovo prvi put da igram SEHA ligu tako da mi je drago što mogu igrati protiv ekipa koje se bore za osvajanje Lige Šampiona”, rekao je Vujović.

Parovi 3. kola:

Četvrtak:

Radnički K. – Borac m:tel

Subota

Meškov – PPD Zagreb

Vesprem – Metalurg

Tatran Prešov – Vojvodina

Nedjelja

Vardar – Nekse

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC