• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pomoć za malog Andriju - skupljeno 3.600 evra

Autor mondo.rs

Od prodatih ulaznica za vaterpolo spektakl i oproštaj legendi Živka Gocića i Slobodana Nikića prikupljeno 450.000 dinara (oko 3.600 evra) za lečenje petogodišnjeg Andreja Petrovića koji boluje od cerebralne paralize.

 Pomoć za malog Andriju - skupljeno 3.600 evra Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović



I spektakularno, i lepo, i humano!

Živko Gocić i Slobodan Nikić imali su veličanstven oproštaj od nacionalnog tima, posle godina i godina izgaranja za državni tim i mnogo radosti koje su nam doneli. 

U reprezentativnu penziju ispraćeni su pred prepunim tribinama Tašmajdana, a sve ulaznice bile su rasprodate dva dana pre revijalne utakmice između selekcije Srbije i Tima sveta.

U Vaterpolo savezu Srbije i zbog te činjenice ističu veliko zadovoljstvo, jer je ceo prihod od karata namenjen u humanitarne svrhe.

"Znali smo da će veliki broj ljubitelja vaterpola želeti da na oproštaju od reprezentacije Srbije pozdravi tako velike šampione kao što su Živko Gocić i Slobodan Nikić. Zato smo želeli da pomognemo onima kojima je pomoć preko potrebna. Od prodaje karata sakupili smo 450.000 dinara i taj novac će biti uplaćen za pomoć petogodišnjem Andreju Petroviću", istakao je predsednik Vaterpolo saveza Srbije Milorad Krivokapić.

BRAVO i za Živka i Bobu, sve vaterpoliste, organizatore, ali BRAVO i za sve koji su kupili kartu i ne samo rekli "HVALA" dvojici sjajnih vaterpolista, već i pokazali želju da pomognu obolelom detetu.

Nažalost, kraj je, ali HVALA!

Ovo je bila treća humanitarna akcija koju je Vaterpolo savez Srbije sproveo u 2016. godini.

Od humanitarnog turnira u Boru sakupljeno je 2.800.000 dinara, od čega je 2.000.000 dinara donirano Univerzitetskoj deičjoj klinici u Tiršovoj, a po 400.000 dinara dečijim odeljenjima opštih bolnica u Boru i Majdanpeku.

Takođe, kroz akciju mts turneja šampiona i prijateljske utakmice koje su odigrane u Novom Sadu, Beogradu, Kragujevcu i Nišu prikupljeno je 200.000 dinara za Narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji.

"Vaterpolo savez Srbije je kroz svoje aktivnosti ove godine za humanitarne svrhe sakupio oko 3,5 miliona dinara i ono što mogu da najavim je da ćemo tu praksu nastaviti i u 2017. Veliku pažnju poklanjaćemo društveno odgovornim projektima i svojim aktivnostima ćemo nadam se skrenuti pažnju i drugima da čine isto, a sve u cilju opšteg dobra", rekao je Krivokapić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC