• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Upisao senzacionalnu pobedu, pa šokirao javnost

Autor mondo.rs

Hrvatski teniser napravio je veliko iznenađenje u prvom meču Dejvis kupa protiv Hrvatske, a zatim otkrio da je na meč došao posle primanja infuzije

Franko Škugor napravio je veliku senzaciju na startu meča Dejvis kupa između Hrvatske i Španije u Osijeku, pošto je pobedio favorizovanog Pabla Karena Bustu posle rovovske bitke u pet setova.

Hrvatski teniser, koji je 223. na ATP listi, slavio je protiv 200 mesta bolje plasiranog Španca rezultatom 3:6, 6:3, 6:4, 4.6, 7:6 (8:6) posle četiri sata igre i tri spasene meč lopte.

Ipak, ono što je dodatno iznenadilo javnost je činjenica da je na duel protiv Karena Buste Škugor stigao sa infuzije.

"Da, dvojica igrača našeg tima su bila na infuziji, a ja sam bio jedan od njih", rekao je Škugor hrvatskim novinarima posle velikog trijumfa, ne želeći da otkriva detalje.

Španci, koji su Osijek doputovali bez najboljeg igrača Rafaela Nadala, uspeli su prvog dana prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa da stignu do izjednačenja, jer je Roberto Bautista Ahut pobedio Antu Pavića u drugom meču, rezultatom 6:4, 6:2, 6:3.

Pobednik meča Hrvatska - Španija u četvrtfinalu Svetske grupe Dejvis kupa, u aprilu, igraće sa boljim iz meča Srbija - Rusija, koji se igra u Nišu, i u kojem srpska reprezentacija posle prvog dana takmičenja vodi rezultatom 2:0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC