• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal protiv Srbije! Nadamo se...

Autor mondo.rs

Posle pobede Španije nad Hrvatskom Končita Martinez, selektor "furije" očekuje da u najjačem sastavu njen tim dođe na megdan izabranicima Nenada Zimonjića u aprilu

Najbolji teniseri Srbije izborili su plasman u četvrtfinale Svetske grupe Dejvis kupa posle ubedljive pobede nad selekcijom Rusije u Nišu (4:1).

Oni će od 7. do 9. aprila za narednog rivala imati selekciju Španije, koja je u Osijeku, posle preokreta, nadvisila Hrvatsku (3:2).

Selektor Dejvis kup reprezentacije Španije Končita Martinez rekla je da se nada da će Rafael Nadal igrati četvrtfinale tog takmičenje protiv Srbije.

Domaćin tog duela biće naša zemlja.

"Mnogo toga može da se dogodi do aprila. Nadam se da će biti sposoban i da želi da igra. Biće to još jedan težak meč. Nadam se da će Nadal igrati", rekla je ona u Osijeku, prenosi Hina.

Končita Martines je priznala je da se njena ekipa namučila u Osijeku više nego što je očekivala, pogotovo sa Frankom Škugorom.

"Iskreno, Škugor je igrao neverovatno. Ne samo jedan set, nego cele mečeve. Bio je odličan. Ništa nam nije bilo lako. Gledaoci su bili glasni kad je trebalo, ali naši su igrači ostali fokusirani", rekla je selektor Španije.

Španija je u poslednji dan duela sa Hrvatskom ušla sa zaostatkom od 1:2, ali Končita Martinez nije sumnjala da su njeni izabranici spremni za preokret.

"Verovala sam da imamo dobre šanse da dobijemo oba meča. Veorvala sam u igrače, a oni me nisu izneverili", izjavila je selektor Španije.

REZULTATI PRVOG KOLA SVETSKE GRUPE

Japan - Francuska 1:4

Australija - Češka 4:1

Argentina - Italija 2:2

Nemačka - Belgija 1:4

Hrvatska - Španija 2:3

Kanada - Velika Britanija 2:3

SAD - Švajcarska 5:0

Srbija - Rusija 4:1

PAROVI ČETVRTFINALA (7. do 9. aprila): Srbija - Španija, Francuska - Velika Britanija, Australija - SAD, Argentina/Italija - Belgija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC