• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

A šta sad? Šoštar dobio rješenje da je u pravu, VK Partizan na raskrsnici

Autori mondo.rs Autori Predrag Vujić

Legenda Vaterpolo kluba Partizan Aleksandar Šoštar za MONDO rekao da je dobio Rješenje Gradskog sekretarijata za sport koji mu daje za pravo da nastavi legitimnu i legalnu borbu za klub.

 Vaterpolo-klub-Partizan-sta-ce-biti-sa-VK-Partizan-Aleksandar-Sostar Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Predsednik Upravnog odbora VK Partizan Aleksandar Šoštar najavio je i obećao borbu protiv "pučista" u klubu i za sada mu ta pravna bitka ide na ruku.

Nakon što su početkom decembra smijenjeni na burnoj sjednici Skupštine VK Partizan, predsjednik Upravnog odbora Aleksandar Šoštar i predsjednik Skupštine crno-bijelih Zoran Avramović podnijeli su zahtjev gradskoj inspekciji i nadležnom Ministarstvu omladine i sporta da ispitaju cijeli slučaj.

Možda će vas zanimati

Šoštar je poslednjih dana prošle godine za MONDO izjavio da je gradska inspekcija proglasila sjednicu Skupštine VK Partizan od 2. decembra neregularnom, iz čega ishodi da su sve njene odluke nevažeće, kao i one koje su donesene naknadno. 


A danas je Šoštar dobio još jedan važan dokument koji mu ide u prilog - Rješenje Gradskog sekretarijata za sport kojim je potvrđen Zapisnik sa sjednice Skupštine VK Partizan do trenutka kada je sednica prekinuta. Nakon što su Šoštar i Avramović napustili sjednicu, "pučisti" su je nastavili i donijeli odluke o smjenjivanju Šoštara i Avramovića.

U međuvremenu, "nova uprava" kluba je nastavila da radi, a dovedena su i nova lica. Za sportskog direktora imenovan je legendarni golman Denis Šefik, a jedan od članova nove uprave je rekorder po broju nastupa u FK Partizan Saša Ilić.

Mešutim, poslije današnjeg Rješenja Gradskog sekretarijata za sport sve odluke donijete poslije prekinute sednice Skupštine VK Partizan nisu važeće.

"Treba da procijenimo, najprije, kolika šteta je načinjena od tog dana. Mada, šteta koja je već učinjena je ogromna, mnogi igrači su otišli, klub je pred ispadanjem iz Prve regionalne lige...", rekao nam je Šoštar, koji još nije iskristalisao naredne poteze.

Nova uprava je zakazala "redovnu sjednicu Skupštine" za srijedu, 26. februar.

Novi burni dani u sedmostrukom prvaku Evrope su pred nama. A prije svega je u bazenu borba za opstanak u regionalnoj ligi.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Više vijesti o VK Partizan

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC