• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslušajte savet Endija Rodika, ovako možete da budete bolji od Đokovića

Autor mondo.rs

Nekadašnji američki teniser zna kako sa srpskim igračem.

 Endi Rodik savjetuje kako da budete bolji od Novaka Đokovića Izvor: Getty Images/Clive Brunskill, Clive Brunskill/Getty Images Europe

Nisu se često sastajali na teniskim turnirima. Kada je Novak Đoković postao svetska klasa, Endi Rodik je već završavao igračku karijeru. Odigrali su samo devet mečeva.

Endi Rodik je karijeru završio 2012. godine, a u trenutku penzinosanja je imao pozitivan međusobni skor protiv Novaka. To nije stvar kojom može da se pohvali mnogo tenisera.

Možda će vas zanimati

Jako je teško dobijati Novaka Đokovića u nizu. Njegova mentalna snaga je jedan od najvećih aduta u teniskoj istoriji, pa ima više pobeda u međusobnim mečevima i od dvojice svojih najvećih konkurenata. Baš retko ko može da mu parira.

Pošto je Novak osvojio još jednu ATP titulu, svoju 79. po redu, ovog puta protiv Stefanosa Cicipasa, rodika su upitali kako održati pozitivan skor sa srpskim teniserom. I odgovor je veoma jasan.


''Penzionišite se pre nego što sledeći put budete morali da igrate protiv njega'', glasila je poruka Amerikanca poznatog po strašnim servisima.

Endi Rodik je u karijeri osvojio Dejvis kup i jednu Gren slem titulu, na US Openu 2003. godine. Tri puta je igrao finale Vimbldona, turnira na njegovoj omiljenoj podlozi, a karijeru je okončao skorom 5-4 u mečevima protiv Novaka.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC