• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Direktor Borca m:tel: Miljković ide u Vošu, s ostalima ćemo pričati

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Direktor crveno-plavih Vladimir Branković potvrdio je za naš portal da će sa svim igračima kojima istekne ugovor 31. maja razgovarati o daljoj saradnji.

 Vladimir Branković:, Direktor Borca m:tel: Pričaćemo sa rukometašima kojima je istakao ugovor Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Brojnim rukometašima Borca m:tel na kraju maja ističu ugovori, ali to ne znači da oni neće igrati za crveno-plave u narednoj sezoni Premijer lige Bosne i Hercegovine i evropskim takmičenjima.

To je u izjavi za MONDO naglasio direktor Banjalučana Vladimir Branković čime je dao do znanja da se Borac m:tel neće odreći usluga Milana Dakića, Vladana Đurđevića, Bojana Rađenovića, Vukašina Rakocije i Nemanje Vučićevića, ali im neće stajati na putu ukoliko pronađu novi angažman.

Možda će vas zanimati

"Takav je slučaj sa Stefanom Miljkovićem, koji je dogovorio transfer u novosadsku Vojvodinu. Suština je da mnogim igračima ističu ugovori 31. maja, ali sa svima njima ćemo obaviti razgovor o eventualnom nastavku saradnje", rekao je Branković.

Prema njegovim riječima, još ne može da kaže ništa o visini budžeta za narednu sezonu.

"Čim dobijem konkretne informacije održaćemo sjednicu Upravnog odbora, najkasnije za 15 dana, potom ćemo napraviti prijedlog budžeta i obaviti razgovore sa svim igračima. U ovom trenutku ne možemo znati ništa više osim da su igrači zaslužili da sa svima njima razgovaramo, ali nikome nećemo praviti probleme ako budu pokazali interes o odlasku", dodao je direktor crveno-plavih.

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Prvi rukometaš koji je napustio klub iz Gospodske bio je Brazilac Giljerme Linares de Souza, koji je prešao u slovački Tatran iz Prešova, a sada je potvrđen i odlazak lijevog beka Stefana Miljkovića u tabor šampiona Srbije, Vojvodine iz Novog Sada.

Što se tiče nastupa u Evropi, odlukom EHF-a, predstavnici BiH ostali su bez mogućnosti nastupa u Ligi šampiona i Ligi Evrope (bivši Kup EHF), pa crveno-plave očekuje plasman u Evrokup (bivši EHF Čelendž kup). Takođe, još nisu poznati učesnici regionalne SEHA lige u kojoj je Borac nastupao tri sezone, a posljednji put 2017. godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Ima naš Borac plejadu sjajnih omladinaca koji bi igrali srcem i za puno manje novca, a svakako će većina timova igrati sa puno manjim budžetima i samim tim sa puno slabijim rosterom, bez uvoznih igrača.... Aj Borac....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC