• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljut je Dino: Nije baza s*at po Anti i Mati, zato udri po Novaku!

Autor Pavle Knežević

Legendarni košarkaš priznaje greške, ali prije svega krivi Dimitrova i organizaciju

 Dino-Radja-nije-baza-srati-po-Anti-i-Mati-zato-udri-po-Novak-Djokovic-iz-svih-oruzja-koronavirus Izvor: MN PRESS

Poslije "drvlja i kamenja" koje je sasuto po Novaku Đokoviću i Adrija turu, sve su jači glasovi koji ga brane. I to ne od bilo koga, već od legendi svjetskog sporta.

Nakon Nikole Pilića, Gorana Ivaniševića, sada je u njegovu odbranu stao i legendarni Dino Rađa. On je u prilično emotivnom i dalmatinski otvorenom postu na društvenim mrežama takođe okrivio Grigora Dimitrova.

Možda će vas zanimati

"Nevjerovatna je količina s*anja po Novaku ovih dana. Takmičenje ko će ga više poke*ati. Čovjek je uradio sve da pomogne nama Hrvatima da se promovišemo i da probamo da spasimo bar dio sezone. Naravno, budi dobar pojedi gov*o. Je li bilo grešaka? Naravno da jeste. Ali, u prvom redu Dimitrov i organizacija, pa tek onda ostali učesnici", napisao je Rađa.

Tu se nije zaustavio.

"Uporedite to sa kafićima, noćnim klubovima vikendom, utakmice, šetališta, javni prevoz…Sve puno ljudi i niko ne nosi ni masku, niti se drži distance. Ali, naravno da nije baza srat' po Anti i Mati. Zato po Novaku udri iz svih oružja. A čovjek je rizikovao svoje zdravlje da nama nešto napravi", piše Rađa.

Bivši as NBA, Jugoplastike i reprezentacije Jugoslavije kazao je da se "tek pokoja stidljiva rečenica" pojavljuje o izbijanju koronavirusa kod časnih sestara u Đakovu tokom 54. Đakovačkih vezova, iako je "situacija zasad duplo gora".

"Pametni će ovo što se dogodilo shvatiti kao upozorenje da je virus među nama i da ga treba ozbiljno shvatiti, jer smo se svi zajedno previše opustili. Usput se vidi da smo bez obzira na status i imanje svi isto podložni virusima i da se moramo državi uputstava. Zdravi i veseli bili", poručio je Dino Rađa, uz svoju fotografiju sa Đokovićem.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC