• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VELIKI NOVČANI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2024: Djevica na korak od SUNOVRATA, Strijelac mudro troši...

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Pročitajte novčani horoskop za februar 2024. godine i saznajte šta vam zvijezde spremaju!

 Novčani horoskop za februar 2024. Izvor: Shutterstock

OVAN

Drugi mjesec u 2024. godini Ovnovima će biti prilično povoljan za finansije. Stižu nove obećavajuće ponude ili unapređenje na starom poslu. Da biste postigli svoje ciljeve, pokušajte da pokažete liderske kvalitete što je više moguće. Ipak, ne zaboravite na odmor i privatni život da biste izbjegli sindrom sagorijevanja.

BIK

Novčani horoskop za februar 2024. godine kaže da ćete doživjeti nova dostignuća i uspjehe. Bićete cijenjeni kao specijalista u sferi kojom se bavite, pa nemojte da odbijate savjet ako je potreban vašim kolegama. Horoskop vas savjetuje da detaljno izanalizirate sve korake koje želite da preduzmete i ne pokrećete projekte u čije uspjehe niste sigurni.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, očekujte nove ponude i projekte. Možda ćete morati da se nosite sa većim brojem zahtjeva na poslu. Ne brinite zbog toga, možete da se prilagodite okolnostima i savršeno da obavite svoj posao. Ako osjećate nervozu, tenziju ili ste napeti, napravite pauzu. Razgovarajte sa članovima porodice, njihovi saveti će vam značiti.

RAK

Horoskop vam poručuje da u februaru 2024. godine pokažete odlučnost, odgovornost i strpljenje kako biste postigli uspješne rezultate u svom radu. Pokušajte da radite kao tim sa svojim kolegama. Moguće su nove ponude za posao, pažljivo odmjerite sve prednosti i nedostatke.

LAV

Odličan period da unaprijedite svoje vještine i znanje. Ne štedite novac i posvetite vrijeme učenju jer ćete u budućnosti, zahvaljujući tome, moći znatno da povećate svoje prihode. Vaš šef će sigurno primijetiti vaš trud na poslu. Ipak, ne treba da zaboravite na svoj privatni život, inače možete da propustite važne trenutke.

DJEVICA

Djevice, treba da budete spremne za teške zadatke. Neki od njih će vam se možda činiti nemogućim, ali nisu. Pokažite upornost i bićete zadovoljni sobom. Nemojte se plašiti da izrazite ideje i prijedloge svom šefu, ovo može samo da vam ide u korist. Već početkom mjeseca ćete shvatiti koliko je samopouzdanje važno za uspjeh koji želite da ostvarite.

VAGA

Očekuju vas velike promjene. Vrijeme je da izađete iz svoje zone komfora i preuzmete projekte koje ste ostavili nedovršenima. Horoskop vas savjetuje da naučite kako pravilno da planirate svoje vrijeme i organizujete obaveze kako karijera ne bi predstavljala poteškoću u vašem životu. Ne dozvolite da privatni život trpi.

ŠKORPIJA

Budite što aktivniji u poslu! Vaša želja neće proći nezapaženo, vjerovatno ćete dobiti unapređenje ili bonus za svoj trud. Budite pažljivi kada su nove ponude za posao u pitanju. Mogu da zvuče obećavajuće, ali i da budu nedovoljno sigurne. Pokažite koliko ste profesionalni i pod pritiskom, isplatiće vam se.

STRIJELAC

Pokušajte da preuzmete inicijativu ne čekajući uputstva od nadređenih. Postavite ciljeve i samouvjereno idite ka njima, horoskop vam predviđa veliki uspjeh. Mudro planirajte budžet. Ovaj mjesec nije povoljan za velike kupovine, renoviranje doma ili podizanja kredita. Na početku sljedećeg mjeseca moći ćete da ostvarite svoje zamisli.

JARAC

Moraćete da se suočite sa nekim teškoćama na poslovnom planu, ali trebalo bi da znate da nema potrebe da budete uplašeni ili uznemireni. Potrudite se da ostanete mirni, uspjećete da prevaziđete sve. Pažljivo pročitajte dokumente prije nego što ih potpišete, možda će neko pokušati da vas prevari.

VODOLIJA

Ovo je mjesec kada ćete detaljno razmisliti o odnosima sa kolegama i nadređenima. Ako je radno okruženje previše toksično, možda ćete morati da razmislite o promjeni radnog mjesta. Ne dozvolite da vam stres postane svakodnevica. Prijaće vam odlasci u kupovinu, a krajem mjeseca dobijate novac za stare zasluge.

RIBE

Povoljan mjesec, sav vaš rad i trud biće cijenjeni! Kolege i nadređeni cijene vašu aktivnost i odlučnost, ali treba pažljivo da razmislite o svakom koraku prije nego što ga preduzmete. Mogući su iznenadni troškovi zbog sitnih kvarova u kući početkom februara 2024. godine.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop