• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SEHA: Borac m:tel preokretom do prvog trijumfa!

Autor mondo.ba

Rukometaši Borca m:tel boljom igrom u drugom poluvremenu nadoknadili zaostatak i savladali kragujevački Radnički 34:32 (16:18) u 12. kolu SEHA lige.

 SEHA: Borac m:tel preokretom do prvog trijumfa! Izvor: foto:MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: foto:MONDO/Bojan Jakovljević

Rukometaši Borca m:tel pobjedom protiv Radničkog 34:32 konačno su pobjegli sa začelja tabele i sada, nakon sedam odigranih mečeva, zauzimaju osmo mjesto.

Prvo poluvrijeme u "Boriku" donijelo je rezultatsku klackalicu. Ekipe su se u prvih 20 minuta smjenjivale u vođstvo, da bi nakon toga Kragujevčani stigli do voštva, koje su uspjeli da zadrže do kraja prvog dijela igre i na odmor odu sa dva gola prednosti 16:18.

U nastavku meča Banjalučani su "dodali gas", već nakon dva minuta igre golom Milana Đukića stigli do izjednačenja 18:18, nakon čega je uslijedila serija gostiju, koji su u 40. minutu imali tri gola prednosti (20:23).

Tu prednost zadržali su u narednih deset minuta, a onda je Đukić pogodio za novo izjednačenje, a onda i vođstvo crveno-plavih. Od tog trenutka tim Igora Rađenovića bio je konstantno u prednosti i nije dozvolio rukometašima Radničkog da se ozbiljnije približe.

Na kraju, pobjeda Borca m:tel 34:32, prva u sezoni, s kojom su se izjednačili po broju bodova sa Kragujevčanima.

Banjalučane je predvodio sjajni Ratko Nikolić sa devet golova. Iskusni pivot i nekadašnji reprezentativac Srbije nije imao niti jedan promašaj iz igre! Mirko Mikić dodao je šest pogodaka, a Branislav Obradović i Milan Đukić jedan manje.

U redovima Radničkog bolji od ostalih bio je Aleksandar Gugleta, strijelac sedam pogodaka, te Nemanja Grbović, koji je postigao šest.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC