• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tinejdžeri vode napad Partizana

Autor mondo.rs

Posle Dušana Vlahovića, Parizan promovisao još jednog mladog napadača - Đorđa Jovanovića. "Čuvajte mi ovog malog, on je iz mog kraja, on je mašina", rekao Vulićević na pripremama za Jovanovića.



Da je Partizan ozbiljan u nameri da bitno podmladi igrački kadar i da prepusti tinejdžerima glavnu scenu pokazuje još jedna promocija u Humskoj.

Đorđe Jovanović, momak koji ima 17 godina (rođen je 15. februara 1999. godine), predstavljen je kao napadač-razarač i koji bi, u budućnosti, zajedno sa 16-godišnjim Dušanom Vlahovićem trebalo da predstavlja novi ubojiti napadčki dvojac Partizana.

"Mi zaista pravimo veliki zaokret u rekonstrukciji igračkog kadra i razmišljanju. Sa velikim zadovoljstvom predstavljam pravi biser Partizana i budućnost kluba. Iskreno sam ubeđen da ćemo prisustvovati stvaranju ubojitog napadačkog tandema Jovanović - Vlahović", rekao je sportski direktor Ivica Iliev na promociji upriličenoj samo za TV Partizan, ne i za novinare drugih beogradskih medija.

Jovanović je letos potpisao profesionalni ugovor, a do sada je igrao za mlađe kategorije Partizana. Došao je u Partizan u svojoj devetoj godini, a primetio ga je - a ko drugi nego Dušan Trbojević, popularni "čika Trba".

"Čika Trba me je video na turniru u Guči i odmah me je preporučio tenerima u omladinskoj školi. U početku sam odlazio sam samo na utakmice, a trenirao u Leposaviću", kaže Jovanović.

Izabrao je dres sa brojem 99.

"Ovo mi je ispunjenje jednog dela dečačkog sna - da imam dres Partizana sa mojim imenom na leđima i da sam u prvom timu", kaže ovaj mladić, koji je broj 99 izabrao jer je to godište.

Iliev se nadovezao na njegove reči:

"Taj broj 99, da se malo našalim - davaće golove za dve devetke".

Iliev, koji je takođe bio napadač tokom igračke karijere, ovako je opisao Đorđa Jovanovića:

"Dečko ima neverovatnu ubojitost, to je pokazao na pripremama, a nastavio na reprezentativnim utakmicama kad se vratio sa priprema. Igra sa obe noge, ima izuzetnu skočnost, brzinu, okretnost, opsednut je golom i pokazuje sve karakteristike vrhunskih napadača".

S obzirom na to da je iz Leposavića ima "posebnu zaštitu" u timu. Odatle je i Miroslav Vulićević.

"Kad sam došao na pripreme rekao je saigračima: 'Ovo je mašina, pazite svi na njega i čuvajte mi ga'", ispričao je Jovanović.

Iliev je iskoristio priliku da još jednom zamoli navijače Partizana za strpljenje.

"Svesni smo snage naše omladinske škole i znamo kakav sve potencijal iz nje sve izlazi, a ove momke treba istrpeti, izdržati njihovo sazrevanje i siguran sam da će neki od njih, možda već od leta, bili nosioci igre. Imamo veliku budućnost".

PREDSTAVLJANJE JOVANOVIĆA

Đorđe Jovanović
Izvor: YouTube

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC