• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Totenhem se igra - prelepo, efikasno i moćno!

Autor mondo.rs

Fudbaleri Totenhema vezali šest uzastopnih pobeda u Premijer ligi uz gol razliku 19:3. Nova "žrtva" je Vest Bromvič Albion koji nije pružio nikakav otpor na "Vajt Hart Lejnu".

U duelima protiv ekipa iz vrha tabele VBA je samo protiv Totenhema uzeo bod u prvom delu sezone, ali je bio vrlo neprijatan i po ostale koji su po pravilu teško dolazili do pobede.

Neprijatnosti nije bilo ovog subotnjeg popodneva na "Vajt Hart Lejnu" pošto je Totenhem odigrao lepršavo, efikasno i sigurno i bez ikakvih poteškoća savladao ekipu Tonija Pjulisa koji je poznat po svom dekadentnom fudbalu.

Već u prvih pola sata meč je bio rešen, ali smo do kraja utakmice videli i kompletiran het-trik Harija Kejna koji je tako stigao do svog 13. gola u Premijer ligi. Koliko je nemoćan VBA bio govori i podatak da Loris nije morao da se izbori ni sa jednim šutom u okvir svog gola, ali je Geret Mekoli ipak postigao pogodak. Savladao je svog golmana Bena Fostera.

TOTENHEM - VBA 4:0 (2:0)

Još jednom je fantastično funkcionisao trio Ali-Eriksen-Kejn koji ima sve više prostora u napadu, dao im je potpunu slobodu Maurisio Poketio, a čudi kako nisu postigli i više golova.

Oni su u odličnom nizu od šest pobeda u prvenstvu i od sredine decembra su savladali Hal, Barnli, Sautempton, Votford, Čelsi i VBA – uz gol razliku 19:3!

Treba dodati i da su "pevci" u četiri od šest tih mečeva igrali sa trojicom u zadnjoj liniji...

Napredovali su i na tabeli i sada su na drugom mestu sa 45 bodova, četiri manje od vodećeg Čelsija, ali "plavci", kao i ostali timovi iz vrha tabele, tek igraju svoje mečeve.

Premijer liga 21. kolo:


Totenhem – VBA 4:0 (2:0)
/Kejn 12, 77, 82, Mekoli 26/

Barnli – Sautempton (16.00)
Hal – Bornmut
Sanderlend – Stouk
Svonsi – Arsenal
Votford – Midlsbro
Vest Hem – Kristal Palas
Lester – Čelsi (18.30)

u nedelju:

Everton – Mančester siti (14.30)
Mančester junajted – Liverpul (17.00)

TABELA: Čelsi 49, Totenhem (+1) 45, Liverpul 44, Mančester siti 42, Arsenal 41, Mančester junajted 39, Everton 30, VBA (+1) 29, Bornmut 25, Sautempton 24, Stouk 24, Barnli 23, Vest Hem 22, Votford 22, Lester 21, Midlsbro 19, Kristal Palas 16, Sanderlend 15, Svonsi 15, Hal 13.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC