• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN:Đuričković i Jovanović se nameću (GOLOVI)

Autor mondo.rs

Partizan zabeležio i drugu pobedu na pripremama u Sloveniji. Petar Đuričković i Đorđe Jovanović skreću pažnju. Dva gola Nemanje Mihajlovića. Povratak u Beograd, pa na Kipar.



Vezista Petar Đuričković, koji je prošlog leta došao u Partizan iz niškog Radničkog, nije dobio mnogo prilike da igra u prvom delu sezone.

Ali, ako je suditi po radu na pripremama i posebno njegovim igrama u dve kontrolne utakmice (protiv Kopra 4:0 i danas protiv Gorice 3:0), vrlo je moguće da će mu trener crno-belih Marko Nikolić davati mnogo više minuta.

Đuričković i mlađani napadač Đorđe Jovanović bili su glavni kreatori druge pobede Partizana na pripremama u Sloveniji.

Partizan - Gorica 3:0 (0:0). Strelci Petar Đuričković 55. i Nemanja Mihajlović u 58. (iz penala, posle prekršaja nad Đorđem Jovanovićem) i 66. minutu.

GOLOVI

Partizan - Gorica 3:0
Izvor: YouTube/TV Partizan



Posle prvih 45 minuta, prilično nezanimljivih i bez šansi, treneri Partizana i Gorice promenili su sastave, a u drugom delu počele su da se nižu šanse pred golom slovenačke ekipe. Ono što Nikolića posebno može da raduje jeste odlična, čvrsta igra u odbrani. Slovenačka ekipa gotovo da nije imala pravu priliku za gol u 90 minuta.

Mladi Uroš Damnjanović odlično je centrirao u srce šesnaesteraca u 50. minutu, loptu je, uz prve, zahvatio Jovanović i ona je zamalo prošla pored stative.

Pet minuta kasnije 1:0 za Partizan. Nebojša Kosović je iz sredine "izbacio" Petra Đuričkovića, koji je ušao u kazneni prostor Gorice i matirao golmana.

Za 2:0 pobrinuli su se Jovanović i Mihajlović. Mladi napadač sve je sam uradio - izborio se za loptu na ivici šesnaeterca, a potom silotivo krenuo ka golu Gorice (četvrtoplasiranoj ekipi slovenačkog prvenstva), da bi ga odbrambeni dvojac slovenačke ekipe ubacio u "sendvič" i bukvalno pregazio.


Nedugo potom 3:0. Opet je strelac bio Mihajlović, posle odlične akcije Milana Radina i Đuričkovića.

Đuričković je u 84. minutu mogao da postigne još jedan gol. Nebojša Kosović je odlično povukao napad, odložio je loptu do Đuričkovića, ali je udarac veziste crno-belih golman Gorice nekako izbacio u korner.

PARTIZAN (I poluvreme): N. Stevanović, Vulićević, Ostojić, Milenković, Bogosavac, Everton, Marjanović, Janković, A. Stevanović, Đurđević, Tavamba.

PARTIZAN (II poluvreme): Jovičić, Radin, Bošnjak, Ćirković, Bogosavac, Damnjanović, Kosović, Ilić, Mihajlović, Đuričković, Jovanović. POVEZANE VIJESTI


U poslednjih 10-ak minuta na terenu su bili i Sava Petrov i Vladimir Đilas.U protokolu nisu bili Valeri BožinovLeonardo (lakša povreda) i golman Filip Kljajić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC