• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Štrajk u Partizanu? "Ma, to je akcija poraženih"

Autor mondo.rs

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić kaže da postoje dugovanja, ali iz perioda kada je klubom upravljao Dragan Đurić. Čelnik crno-belih ističe da aktuelna uprava na vreme isplaćuje zarade zaposlenima u FK Partizan.

 Strajk-zaposlenih-u-Partizanu-uprava-odbacuje-optuzbe Izvor: MONDO
Izvor: MONDO



Vest da je sindikalna organizacija FK Partizan najavila obustavu rada zbog neisplaćenih zarada zaposlenima, zatekla je potpredsednika kluba Vladimira Vuletića na pripremama crno-belih.

Čelnik Partizana ističe da aktuelna vlast ispunjava sve obaveze prema radnicima, ali da postoje određena dugovanja iz perioda kada je crno-belima rukovodio Dragan Đurić.

"Radi interesa javnosti moramo da napomenemo da je reč o sindikatu koji okuplja jedva dvadesetak ljudi, a Partizan ima 150 zaposlenih. Oni u stvari rade na 'Teleoptiku'. Nema ni govora o bilo kakvom haosu u JSD Partizan, niti u prostorijama FK u Humskoj 1. Reč je o instruisanoj, potpuno nedvosmisleno jasnoj akciji poraženih saga iz prošlosti", naglašava profesor Vuletić.

U pismu dostavljenom upravi Partizana, između ostalog, piše i da aktuelna uprava kluba nije imala nikakvu reakciju na prethodne molbe Sindikata.

"Želimo da vas obavestimo da ćemo u ponedeljak 6. februara 2017. godine obustaviti rad u SC 'Teleoptik' zbog neisplaćenih plata, naknada za prevoz i neuplaćenih doprinosa za socijalno i zdravstveno osiguranje", stoji u pismu Sindikata, koje je potpisao predsednik Miroslav Bogdanović.

Vuletić odgovara:

"U pitanju je samozvani sindikat samozvanog predsednika, koji je samo u 2016. godini proveo šest meseci na bolovanju i to baš u vreme skupština FK Partizan, čiji je on bio član i još uvek je, dok se disciplinska komisija ne pozabavi određenim sumnjama u pogledu njegovih nečasnih radnji na toj skupštini".

On negira tvrdnje iz pisma:

"FK Partizan je već odgovorno izneo javnosti da je u protekle dve godine isplatio 25 plata, a te tri (koje se duguju), o kojima verovatno govori samozvani predsednik samozvanog sindikata, odnose se na period prethodne uprave gospodina Đurića. Iz tog vremena nasleđeno je dugovanje od četiri plate, Partizan je isplatio jednu, a isto će učiniti i sa preostale tri. Tekuća servisiranja ostalih troškova ne dolaze u pitanje. Doprinosi za zadravstveno osiguranje i zdravstvene knjižice su u međuvremenu regulisane i sve obaveze su u tom pogledu ispunjene. Markica za prevoz verujem da će vrlo brzo biti regulisana", kaže potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.

Na konferenciji za novinare pre desetak dana, Vuletić je detaljno govorio o finansijskom poslovanju kluba i dugovima koji su zatečeni.

Šta je sve Vuletić tada rekao pročitajte OVDE

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC