• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ludilo u Nišu: Viktor jači od Rusa i bolova!

Autor mondo.rs

Srbija povela na startu prve runde Dejvis kupa pošto je Viktor Troicki posle četiri i po sata borbe savladao Rusa Hačanova - 3:2!

Kakva drama u Nišu!

Mnogobrojni navijači u "Čairu" uživali su u odličnoj teniskoj predstavi Viktora Troickog i Karena Hačanova, a srpski teniser doneo je vođstvo Srbiji u okviru prve runde Dejvis kupa nakon više od četiri i po sata borbe - 3:2 (6:4, 6:7, 6:3, 1:6, 7:6)!

Talentovani ruski teniser odigrao je verovatno najbolji meč u karijeri, prvi put da je igrao u pet setova, i mučio Viktora svojim servisima i "riternima", ali ga je dodatno mučio i butni mišić leve noge.

Viktor je pomoć zatražio u četvrtom setu, mučio se, ali uspeo da bude jači od povrede!

Troicki je propustio tri meč-lopte, a potom spasao jedinu koju je imao Hačanov u taj-brejku. U odlučujućem gemu Rus je vodio 4:0, ali je Viktor potom podigao nivo igre, pokazao iskustvo u ovakvim mečevima i napravio potpuni preokret!

Pao je na teren u "Čairu" uz gromoglasno skandiranje "Viktor, Viktor".

Za drugi poen Srbije će na teren Novak Đoković negde posle 20 časova.


Troicki je savršeno ušao u meč i dočekao nespremnog protivnika koji je olako izgubio servis, a potom i brzo priveo kraju najkraći set u meču. Usledio je najduži i fizički najzahtevniji. U finišu drugog seta Hačanov je spasao dve brejk šanse i set odveo u taj-brejk, gde se u seriji "mini-brejkova" bolje snašao.

Treći set je u igri Viktora Troicki podsetio na prvi, dok je u četvrtom imao velikih problema.

Nosio se sa povredom butnog mišića i lako ga je izgubio (6:1), da bi u odlučujućem potpuno zaboravio na bol i zasluženo došao do pobede. Možda je mogao i ranije da dođe do pobede, ali ubitačni servisi Hačanova dugo su ga ostavljali u igri.

Umoran je bio i Hačanov, koji nikada nije igrao meč u pet setova, ali duga je karijera pred ovim dvadesetogodišnjakom koji će sigurno izvući pouke iz ovog meča

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC