• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobeda Partizana: Mihajlović strelac i asistent!

Autor mondo.rs

Crno-beli u trećoj kontrolnoj utakmici na Kipru savladali rivala iz Litvanije.

 Pobeda Partizana: Mihajlović strelac i asistent! Izvor: MN PRESS


Fudbaleri Partizana uspešno su prošli subotnju proveru!   

Posle neprijatnog poraza od nemačkog četvrtoligaša Kikersa, pa jako dobrog nastupa protiv Korone, crno-beli su u trećem testu ostvarili drugi trijumf.

Marko Nikolić kombinovao je sastave koji su odigrali prvi i drugi meč i sastavio tim koji je crno-belima doneo još jednu pobedu na Kipru:

PARTIZAN - ATLANTAS 2:1 (0:0)

Posle borbenog i "tvrdog" prvog dela, u kojem inicijativa Beograđana nije nagrađena golom, nastavak je doneo konkretniju igru srpskog tima, šanse, pogotke i preokret u režiji igrača utakmice - Nemanje Mihajlovića.

Litvanci su prvi pogodili, u 65. minutu, golom Vereščaka posle kontre i centaršuta sa desne strane. Partizan je brzo reagovao - samo dva minuta kasnije, snažnim udarcem mladog ofanzivca sa bele tačke za 1:1. Penal je iznudio Petar Đuričković, nakon dobre asistencije Tavambe.

...
Izvor: YouTube



Potpuni preokret bio je delo Đorđa Jovanovića u 79. minutu.

Igrači Atlantasa izgubili su loptu na svojoj polovini, Mihajlović je ponovo stupio u centar pažnje, video veliki prostor na desnoj strani za mladog napadača, koji je prihvatio dodavanje, sjurio se kao brzi voz do šesnaesterca i matirao golmana za 2:1.

...
Izvor: YouTube



Potrebno je istaći i da je Partizan nakon gola rivala ostao bez raspoloženog Đuričkovića, takođe veoma istaknutog na današnjem meču.

Arbitar ga je isključio sa pravom zamene, drugim žutim kartonom zbog prekršaja koji je prethodio golu Atlantasa. Iako faul nije odmah dosuđen, zbog poštovanja prednosti, vezista je potom ipak morao na "hlađenje", a mesto je ustupio Damnjanoviću.

Šef struke crno-belih izveo je na teren tim u formaciji 4-4-2, sa novajlijom Leandrom Tavambom u špicu startne postave:

PARTIZAN: Jovičić, Bogosavac, Ćirković, Bošnjak, Munir, Ilić, Jevtović, Đuričković, Mihajlović, Jovanović, Tavamba. U nastavku su nastupili: Lazović, Marjanović, Petrov, Damnjanović, Đilas, Miletić i Milenković.

Šef struke crno-belih za današnji meč je selektirao tim bez startera Leonarda, Evertona, Đurđevića i uz promene u zadnjoj liniji. Igrači koji nisu nastupili danas mogli bi da u ponedeljak steknu šansu za dokazivanje, u utakmici protiv ukrajinske Zorje.

...
Izvor: TV Partizan

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC