• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Višković nakon sastanka sa trgovcima i proizvođačima: Uskoro znatno niže cijene pojedinih proizvoda u Srpskoj

Autor Dušan Volaš

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković najavio je da će građani Srpske uskoro u prodavnicama moći da kupe pojedine proizvode po znatno nižim cijenama.

 Uskoro znatno niže cijene pojedinih proizvoda u Srpskoj Izvor: Mondo/Slaven Petković

"Imali smo sastanak po ugledu na zemlje okruženja. U Republici Srpskoj određeni broj proizvoda će u narednom periodu imati snižene cijene i time ćemo da pomognemo građanima u vremenu koje je izazovno", rekao je Višković.

Višković i ministar trgovine i turizma Republike Srpske Denis Šulić razgovarali su danas sa predstavnicima trgovaca, dobavljača i domaćih proizvođača o mogućnosti proširenja kampanje "Društveno odgovorno", u čijem je središtu iskazivanje solidarnosti prema potrošačima, plasiranjem proizvoda po nižim cijenama u prodajnim objektima u Republici Srpskoj.

Premijer Srpske je naveo da su sastanku prisustvovali i predstavnici kompanije "Neoplanta" iz Novog Sada koji su podržali ovu akciju.

"Većina proizvođača je rekla da će pojedine proizvode da daju bez marže, što znači da će proizvodi biti značajno povoljniji nego sada", dodao je Višković.

On je napomenuo da će biti razmotreno koliko proizvoda će biti obuhvaćeno ovom inicijativom, na osnovu broja proizvođača koji su se odazvali pozivu.

Premijer je zahvalio učesnicima sastanka koji su se brzo odazvali pozivu Ministarstva trgovine i turizma i bezrezervno podržali inicijativu predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

"Odziv na današnji sastanak predstavnika trgovaca, dobavljača i domaćih proizvođača bio je veliki, a iskazano je opredjeljenje za učešće u kampanji snižavanja cijena pojedinih proizvoda", saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

SRNA

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE