• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Po uzoru na Vučića: Dodik traži način za niže cijene hrane u Srpskoj

Autor Dragana Božić

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da će od ministra trgovine i turizma u Vladi Srpske zatražiti da održi sastanke sa domaćim trgovačkim lancima kako bi pronašli mogućnosti da se i u Srpskoj sprovede akcija snižavanja cijena domaćih proizvoda.

 IMG_4040.JPG Izvor: Mondo/Slaven Petković

"Akcija snižavanja cijena domaćih proizvoda, kao vid pomoći stanovništvu, dobro bi došla i u Republici Srpskoj. Zato ću zatražiti od ministra trgovine i turizma u Vladi Srpske da u narednim danima održi sastanke sa domaćim trgovačkim lancima kako bi pronašli mogućnosti da se takva akcija sprovede i u Republici Srpskoj", napisao je Dodik na "Iksu". 

Podsjećamo, u prodavnicama u Srbiji od danas po nižim cijenama može da se kupi 20 osnovnih proizvoda za ishranu, higijenu i kućnu hemiju.

Kupci će, kako je najavio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, ove proizvode moći da nađu pod oznakom "bolja cijena".

Proizvodi koji će od danas imati nižu cijenu su: mlijeko, jogurt, sir bijeli u kriški, jabuke, krompir, tjestenina, pileće meso u trupu, salama u omotu, bezalkoholno pivo, sokovi, kafa, hrana za bebe, šampon i kupka za bebe, diječje pelene, šampon i kupka za odrasle, toalet papir, higijenski ulošci, deterdžent za pranje sudova i deterdžent za pranje veša.

Vučićeva akcija je izazvala i negativne komentare na društvenim mrežama, pa je predsjednik Srbije danas doručkovao četvrt hljeba, majonez i parizer, zajedno sa ministrom finansija Sinišom Malim i ministrom unutrašnje i spoljne trgovine Tomislavom Momirovićem kako bi pookazao da i on jede parizer. Video snimak je podijelio na Instagramu.

 (Mondo)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Tvoji tajkuni diktiraju cijene i sam znaš da od tog nema ništa

MONDO REPORTAŽE