• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zavrtite Addiko rođendansku tortu i dobijate specijalnu ponudu

Autor Nikolina Damjanić

Addiko Banka Banja Luka proslavlja sedmi rođendan, a tim povodom pripremljene su rođendanske pogodnosti.

 Rođenan Addiko banka Banjaluka Izvor: Addiko banka/Promo

Addiko banka Banja Luka 31. oktobra proslaviće sedam godina poslovanja na tržištu Bosne i Hercegovine, a sa rođendanskim aktivnostima već su, kažu, počeli i u narednih mjesec dana, tačnije do 23. novembra 2023, svi posjetioci web stranice Addiko banke Banja Luka – www.addiko-rs.ba mogu da zavrte Addiko tortu i da dobiju ponudu sa specijalnim rođendanskim pogodnostima, ukoliko ispunjavaju uslove banke.

„Naš sedmi rođendan odlučili smo da proslavimo sa građanima, te smo pripremili specijalnu Addiko digitalnu tortu sa netipičnim sastojcima, tačnije sa specijalnim rođendanskim pogodnostima. Posjetioci naše web stranice jednostavno treba da zavrte Addiko rođendansku tortu koja će im otkriti posebnu ponudu, kreiranu po njihovoj mjeri. Na ovaj način želimo da se zahvalimo postojećim klijentima na povjerenju, te da sa specijalnim pogodnostima poželimo dobrodošlicu svima koji žele da postanu Addiko klijenti“, izjavila je Biljana Rodić, marketing menadžer u Addiko banci Banja Luka.

Nakon što zavrti Addiko tortu, klijent će, dodala je Rodić, dobiti na mail rođendansku ponudu. Za više informacija i za učešće u Addiko rođendanskim pogodnostima posjetite LINK. Ukoliko imate pitanja, pozovite Addiko kontakt centar na 051 951 000.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE