• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Јahorina: Na otvaranju zimske sezone više od 5.000 skijaša

Autor Nikolina Damjanić

Olimpijska planina Јahorina bila je proteklog vikenda epicentar skijaških radosti tokom uspješnog otvaranja zimske turističke sezone, koje je posjetilo više od 5.000 skijaša.

 Sezona skijanja na Jahorini Izvor: SRNA/Maja Krsmanović

Posjetioci su tokom ski-openinga uživali u idealno pripremljenim ski-stazama uz popust od 50 odsto na ski-karte koji će se zbog velike zainteresovanosti nastaviti, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Јahorina".

U pogonu za sve skijaše i bordere bile su dvije kabinske gondole sa pripadajućim ski-stazama, sidro Poljice i poligon za najmlađe, a posebna atrakcija svakako je bilo noćno skijanje.

Prvo veče otvaranja bilo je obasjano sjajem koncerta Zdravka Čolića, gdje su njegove pjesme povezale četiri generacije, dok je publika bila oduševljena energijom ove muzičke legende - navodi se u saopštenju i dodaje da je Čolić još jednom potvrdio svoj status, ostavljajući neizbrisiv trag svojim nastupom.

Drugi dan otvaranja zimske sezone bio je posvećen najmlađima i akciji "Hiljadu skija za našu djecu", gdje je Olimpijski centar "Јahorina" podijelio 100 skija mališanima.

Nakon toga je Toni Cetinski svojim emotivnim nastupom oduševio publiku, pružajući nezaboravno veče u Olimpijskom baru.

Sjajno skijanje na Јahorini se nastavlja i u narednim danim, u pogonu se gondola Partizan, sidro Poljice i poligon Poljice, noćno skijanje planirano je od sljedećeg vikenda do kada će biti važeći i popust od 50 odsto na ski-karte.

U okviru redovnih promo perioda od četvrtka, 14. decembra, do nedjelje, 17. decembra, planiran je popust od 30 odsto.

"U narednom periodu pripremili smo niz događaja koja će zadovoljiti svačiji ukus, a već u subotu, 16. decembra, goste Olimpijskog bara na vrhu planine zabavljaće Nebojša Vojvodić, potom će uslijediti nastupi Milene Ćeranić, Ane Bekute, Katarine Živković, Edite Aradinović", navodi se u saopštenju.

Iz Olimpijskog centra "Јahorina" najavili su da će za doček Nove godine i reprizu dočeka u Olimpijskom baru nastupiti Vesna Zmijanac.

Najnovija dodatna ponuda u Olimpijskom centru "Јahorina" su apartmani" Maks-vel", smješteni samo 350 metara od ski-staze u naselju Šator.

Sa 24 kvalitetno uređena i potpuno opremljena apartmana, gostima pružaju vrhunski boravak na planini, savršen za ljubitelje skijanja i one koji uživaju u mirnom planinskom okruženju.

"Јahorina nudi i jedinstvenu priliku za usavršavanje vještina skijanja i snoubordinga kroz ski-školu. S najboljim instruktorima i različitim programima, uključujući dječiji program, ekspres - kurs, individualnu i grupnu nastavu, želimo omogućiti svima da savladaju vještine i uživaju u zimskim sportovima", ističu iz Olimpijskog centra Јahorina.

(RTRS/Mondo)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE