• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banka Poštanska štedionica na novoj, atraktivnijoj lokaciji u Sarajevu (FOTO)

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Filijala Banke Poštanska štedionica u Sarajevu počela je sa radom na novoj atraktivnoj lokaciji, na adresi Branilaca Sarajeva 16.

 BPŠ na novoj lokaciji u Sarajevu Izvor: BPŠ/Promo

Poslovnica je preseljena u novi, moderniji i klijentima znatno pristupačniji prostor, a sve sa ciljem unapređenja poslovne mreže. U novootvorenoj poslovnici klijenti će svoje finansijske potrebe moći da realizuju brzo i jednostavno, u prijatnom i profesionalnom okruženju.

Izvor: BPŠ/Promo

"Preseljenjem lokacije omogućena je veća dostupnost kvalitetnih bankarskih usluga svim postojećim, ali i novim klijentima. Osluškujući želje i potrebe naših klijenata, odlučili smo se na ovu promjenu, za koju smo sigurni da će imati veliki značaj u našem daljem poslovanju", kaže Almira Hasić, direktorica Filijale Sarajevo i dodaje:

"Prepoznajući značaj adekvatnog pozicioniranja poslovne mreže, te u skladu sa našim sloganom "Još bliže vama" nastojimo da proizvode i usluge Banke učinimo dostupnim klijentima koji preferiraju da bankarske poslove obave na tradicionalan način dolaskom u banku. Pored široke ponude vrlo atraktivnih proizvoda i usluga, samo za klijente iz FBiH pripremili smo akcijske uslove gotovinskih i stambenih kredita, kao i oročene štednje po promotivnim kamatnim stopama. Akcijski uslovi kredita podrazumijevaju niže kamatne stope, duži period fiksnosti te promotivne naknade za obradu kredita".

Strateška orijentacija BPŠ Banke ostaje da odgovornim poslovanjem nastavlja da jača svoju tržišnu poziciju, kao i da ostane na putu modernizacije svih procesa, vodeći računa o profesionalnom razvoju kako svojih zaposlenih tako i lokalnih zajednica u kojima posluje.

"Banka Poštanska štedionica je na raspolaganju da klijentima pruži sve usluge uz visok kvalitet i izuzetno korisničko iskustvo, te vas pozivamo da nas posjetite na našoj novoj lokaciji Branilaca Sarajeva 16, radnim danom od osam do 16 časova“, zaključila je Hasić.

/Promo tekst/

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE