• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najbolje ponude su uvijek online - kredit do 50.000 KM, a odgovor stiže za svega nekoliko minuta

Izvor Promo

Ukoliko tražite brz i jednostavan način da ostvarite svoje finansijske potrebe, posebna ponuda Addiko Bank Banja Luka online kredita je upravo ono što vam je potrebno.

 Online krediti Addiko banke Izvor: Addiko banka/Promo

Proces apliciranja je brz i jednostavan, a sve što trebate da uradite jeste da popunite online formular i bez dodatnih komplikacija, u par klikova, aplicirate za kredit u iznosu do 50.000 KM. Odgovor na vaš zahtjev stiže za svega nekoliko minuta, direktno na vaš email, a kamatna stopa može biti čak do 30 odsto niža. Ova ponuda je dostupna za nove Addiko klijente, ali vrijedi za klijente svih banaka, što znači da je idealna prilika da iskoristite odlične uslove za veće finansijske potrebe.

Addiko Bank Banja Luka, osluškujući potrebe klijenata nastoji da u pravom trenutku pruži mogućnost da svi novi klijenti koji imaju potrebu za dodatnim sredstvima, a imaju planove koje žele da ostvare, iz udobnosti svog doma, bez čekanja u redovima, apliciraju za najbolju ponudu koja je ovaj put - online.

"Svi mi nekada imamo potrebu da budemo na više mjesta odjednom, a čekanje u redovima nam oduzima dragocijeno vrijeme. Upravo zato Addiko banka nudi mogućnost online apliciranja za kredit, omogućavajući vam da sve obavite iz udobnosti svog doma, bez stresa i gužvi. Ova ponuda omogućava novim klijentima da dobiju kredit do 50.000 KM uz nižu kamatnu stopu. Naš cilj je da pružimo brza i jednostavna rešenja, tako da odgovor na podneseni zahtjev stiže za svega nekoliko minuta, čime želimo da olakšamo planiranje i donošenje važnih finansijskih odluka. Ova ponuda je savršena prilika za sve koji žele povoljnije i brže rješenje", izjavila je Milka Čađo, direktor Odjela za poslovanje sa stanovništvom u Addiko banci Banja Luka.

Ne propustite šansu da unaprijedite svoje finansije, već podnesite zahtjev za online kredit i uživajte u prednostima koje pruža jednostavna i brza usluga Addiko banke.

(Promo)

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE