• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Košarac: Kupujmo domaće, jer je naše bolje

Izvor MONDO/Srna

Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac pozvao je danas građane BiH da pokažu solidarnost prema domaćim privrednicima i da prilikom kupovine prednost daju domaćim proizvodima.

 Košarac: Kupujmo domaće, jer je naše bolje Izvor: Ministarstvo spoljne trgovine i ekonomskih odnosa

"Suočeni smo sa globalnim izazovom uzrokovanim širenjem virusa korona, koji će definisati našu epohu. Odluke koje danas donosimo obilježiće naše društvo u godinama pred nama. U okolnostima kada je socijalna distanca najbolji način da brinemo jedni o drugima, ne smijemo se distancirati od solidarnosti", naveo je Košarac u otvorenom pismu upućenom građanima Republike Srpske, Federacije BiH i Brčko distrikta.

On je zato pozvao na zajedničku solidarnost prema domaćim privrednicima, koji posluju otežano u novonastalim okolnostima.

"Kupovinom domaćih proizvoda direktno pomažemo očuvanju postojećih i stvaranju novih radnih mjesta, što je u ovom vremenu neizvjesnosti od ključnog značaja. Domaći proizvodi plod su napornog rada, zalaganja i odricanja naših proizvođača, i to nam garantuje kvalitet prepoznatljivog sadržaja. Zato vas pozivam da obratite pažnju prilikom kupovine i uvijek date prednost domaćim proizvodima, jer iza njih stoji trud naših ljudi", naveo je Košarac.

On napominje da se kupovinom domaćih proizvoda doprinosi stabilnosti zdravstvenog i obrazovnog sistema, te penzionog fonda.

"Na taj način ćemo indirektno izraziti zahvalnost bespoštednoj borbi i nesebičnom zalaganju naših zdravstvenih i prosvjetnih radnika, ali i pokazati brigu za naše građane treće životne dobi u okolnostima sa kojima smo suočeni", rekao je Košarac.

On je ohrabrio građane BiH da kupuju domaće proizvode, jer takva odluka gradi zajednicu i znači ulaganje u buduće generacije.

"Naša podrška domaćim privrednicima daje im i šansu i nadu za opstanak u ovim teškim vremenima. Zato - kupujmo domaće, jer naše je bolje!", zaključio je Košarac.

Možda će vas zanimati

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE