• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prijedlog da svaki punoljetni građanin Srpske dobije 100 KM

Autori mondo.ba Autori atv

Goran Račić, predsjednik Područne privredne komore Banjaluka, izjavio je da je Vladi Republike Srpske predložen plan pomoći turizmu.

 Vaučeri 100 KM turizam Republika Srpska Izvor: Samir Cacan, mondo.ba

Njihov prijedlog je da država emituje pet miliona KM vaučera i da se po 100 KM dodijeli svim punoljetnim građanima, koji bi da sredstva mogli da troše u turističkim kapacitetima Republike Srpske.

"Kreirali smo određene mjere kako pomoći određenim djelatnostima. Mi smo i Vladi Republike Srpske i drugim značajnijim institucijama predložili kako da pomognemo turizmu. Naš prijedlog je da država emituje nekih pet miliona vaučera, da dodijeli svih punoljetnim građanim 100 KM da bi oni mogli da ta sredsta potroše u turističkim kapacitetima Republike Srpske. Tako bismo pozvali građane da ove godine odmor provedu u Republici Srpskoj", rekao je Goran Račić za ATV.

Ako želite da putujete u neku drugu zemlju, moraćete da platite testove za virus korona, a ovdje bi mogli da uživate u ljepotama Republike Srpske, mišljenja je Račić.

"Pratili smo iskustva Srbije i njihove rezultate. Mi bi išli na to da svi građani koji su punoljetni mogu da dobiju 100 KM za smještaj u nekim od naših hotela ili odmarališta. Trebali bi minimalno da provedu četiri noćenja, i to bi na pet miliona koje bi dala država sigurno došlo do dodatne potrošnje od 35-40 miliona maraka što bi bilo veoma značajno za turističku granu", rekao je Račić.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Još iz INFO

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Miki

Svi ti hoteli i moteli su u vlasništvu ti istih koji nude vaučere ,dobiješ gratis jedno eventualno dva noćenje i naravno sve ostalo platiš po paprenim cijenama , lijepo su oni to smislili , dajte vi svakom punoljetnom gradjaninu po 100 km pa neka ih potroši na ono što mu je najpotrebnije ........

Marko

Mislim da je 100 KM dovoljno za jedan dan, u vrh glave dva dana boravka u nekom hotelu za jednu osobu. Pogledajte vi malo cijene. Ovdje se prica o nekim porodicnim ljetovanjima, barem da date po 200 KM

Darko

Prvo odakle da da drzava kad su lopovi svei pokrali Drugo glupost nevidjena i kupovina glasova das nekome 100 km da potrosi kod tebe kako bi ti zaradio

Vaske

G L U P O S T.

LELA

Jeste li vi normalni????

MONDO REPORTAŽE