• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šeik Džo

Autor mondo.rs

Bivši košarkaš Crvene zvezde i Hemofarma Vladan Vukosavljević nastupaće u narednom ciklusu kvalifikacija za Azijsko prvenstvo u dresu reprezentacije Bahreina.

 Šeik Džo Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Tridesetogodišnji krilni centar Vladan Vukosavljević ide u Persijski zaliv na poziv selektora Bahreina Saše Nikitovića, bivšeg trenera Crvene zvezde, sa kojim je inače sarađivao u mlađim reprezentativnim selekcijama Srbije i Crne Gore.

"Biće to veliko iskustvo za mene. Jedno novo poglavlje u karijeri i želja mi je da se prikažem u najboljem svetlu. Veliku zahvalnost za ovu ukazanu šansu pored Nikitovića, dugujem i Dušanu Gvozdiću, koji me je preporučio dok mi je bio trener u Ukrajini", izjavio je za "Novosti" Vukosavljević.

On će uskoro krenuti na put.

"Putujem u Bahrein 20. avgusta kada će početi pripreme za kvalifikacioni turnir za Azijski šampionat. Optimista sam po pitanju rezultata i verujem da ćemo obezbediti jedno od prva dva mesta i plasman na Azijsko košarkaško prvenstvo", istakao je popularni Džo.

Saša Nikitović preuzeo je nacionalni tim Bahreina prošlog leta, kada je na kontinentalnom šampionatu na Filipinima doneo najveći uspeh u istoriji osvajanjem 12. mesta.

Vukosavljević je prethodnu sezonu završio u libanskom Šanvilu, a tokom karijere nastupao je za Crvenu zvezdu, OKK Beograd, Lovćen, Hemofarm, Ostende, Alijagu, Radnički i Politehniku.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC