• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

“Neka Kosanović uradi alko-test”

Autor mondo.ba

Direktor Borca Robert Zrilić odgovorio treneru Novog Pazara Miloradu Kosanoviću, koji je za prekid utakmice između Banjalučana i srpskog superligaša pokušao isključivo da okrivi fudbalera Borca Jocu Stokića.

 “Neka Kosanović uradi alko-test” Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Meč je prekinut u 55. minutu pri rezultatu 0:0, kada je fudbaler Novopazaraca Miloš Tintor vandalski nasrnuo na igrača Borca Jocu Stokića.

“Njegova izjava, koju je prenijela većina medija i u kojoj se navodi da smo igrali grubo, stvarno nema veze sa stvarnim životom. Sramotno je za jednog iskusnog trenera kao što je Kosanović da kaže da je naš fudbaler Joco Stokić udarao igrača Novog Pazara Slobodana Vukovića dok je ležao na zemlji. Moj prijedlog je da uradi alko-test, jer očigledno se prije, za vrijeme, ali i poslije utakmice nije ponašao normalno. Cijelo jutro je vršio pritisak na organizatora turnira, jer je bio nezadovoljan činjenicom da se utakmica igra na vještačkoj travi”, rekao je Zrilić, prenosi “Glas Srpske”.

U izjavi za ovaj list on kaže da je utakmica do trenutka prekida bila više nego korektna.

“Obje ekipe, mi pogotovo, igrali smo praktično bez prekršaja i nije pokazan nijedan žuti karton. Nekoliko trenutaka prije prekida igrač Novog Pazara Slobodan Vuković divljački je startovao na Jocu Stokića. Potom je došlo do koškanja dva igrača, a sve je kulminiralo kada je Miloš Tintor šakom u vrat, a potom i u lice udario Stokića. Tada je nastala masovna gužva i mladi sudija iz Rijeke Zoran Janković prekinuo je utakmicu”, rekao je Zrilić.

Direktor Borca odbacio je pojedine medijske spekulacije da bi Stokić mogao biti suspendovan zbog navodne krivice za incident.

“Smiješno je o tome i pričati, jer naš igrač po nijednom osnovu nije krivac za prekid utakmice, a uz sve to je izvukao deblji kraj. Najvažnije je da su ljekarski pregledi koje je imao poslije utakmice pokazali da nema nikakvih ozbiljnijih povreda, ali će, ipak, biti na poštedi nekoliko dana”, dodao je Zrilić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC