• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vujošević: U Podgorici falilo samo živo prase!

Autor mondo.rs

Trener Partizana kivan zbog incidenata tokom odlučujuće utakmice za drugo mesto pred ABA plej-of.

 Vujošević: U Podgorici falilo samo živo prase! Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Duško Vujošević rekao je u petak na konferenciji za novinare da je meč poslednjeg kola, protiv Budućnosti u Podgorici (85:79), pokazao da sadašnji čelnici ABA lige "očigledno" nisu u stanju da vode takmičenje.

"Verujem da je na prostoru bivše Jugoslavije komplikovano organizovati takmičenje, ali ne vidim sa njihove strane nikakav napor da se izbegnu predrasude i postave najkorektnije sudije. Jesam za regionalno takmičenje, jer je ono kvalitetnije od nacionalnih liga, ali ovu ligu vodi grupa privatnika sumnjivog morala", poručio je Vujošević iz pres centra hale Pionir.

Trener Partizana smatra da su sudije morale da ponište trojku Džej Ar Rejnoldsa u finišu utakmice, jer je centar Planinić dirao mrežicu. Pre toga je domaći tim vodio rezultatom 80:79.

Potom se osvrnuo na nesportsko ponašanje publike u "Morači" i postavio retoričko pitanje - kakve bi bile reakcije sudija da je tome bila izložena ekipa Crvene zvezde?!

"Jeste da se navijači Budućnosti zovu Varvari, ali toliki stepen divljaštva... Košarka se igra za civilizovane ljude. Tamo hvataju Milosavljevića za vrat, a sudija ne reaguje. Možda je bio neki Sirijac koji je bacao one bubrege na teren. U tom cirkusu je samo falilo da se izvede živo prase... I sada mi treba da pričamo o ovoj našoj ligi i da li u njoj smeju da se nose helanke (ispod šortseva)".

Upitan zbog čega nije odmah izneo zamerke na organizaciju i regularnost utakmice 26. kola, odgovorio je da je želeo da sačeka reakcije čelnika ABA lige.

"Ja sam odmah rekao da mislim da smo oštećeni, samo nisam taksativno navodio kako. A, u Podgorici je bilo i ljudi koji su se gospodski ponašali".

Vujošević je dodao da ekipa kompletna putuje u Niš, na utakmicu prvog kola Superlige protiv Konstantina (subota, 20.00).

"Ne bi trebalo potceniti ekipe koje ne igraju ABA ligu, posebno FMP, ali i naše predstojeće rivale. Konstantin je veoma borbena ekipa, sigurno će pokušati da prodaju kožu što skuplje i pokažu da nisu slučajno bili drugi u Košarkaškoj ligi Srbije".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC