• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RADNIK: Dostojanstveno i na pobjedu protiv Borca

Autor mondo.ba

Fudbaleri Radnika u pretposljednjem kolu Premijer lige BiH dočekuju banjalučki Borac.

 Fudbaleri Radnika u pretposljednjem kolu Premijer lige BiH dočekuju banjalučki Borac, kome bodovi trebaju za opstanak. U ekipu Radnika nakon suspenzije se vraća Samir Memišević, dok u sastavu neće biti Dine Beširevića i Adnana Šećerovića koji odrađuju suspenzuju. Fudalere Radnika u srijedu očekuje mnogo bitniji meč u kojem igraju finale Kupa BiH protiv Slobode.

"Nemamo puno razmišljanja i dublje analize, dolazi nam Borac koji se bori za opstanak. Ja vjerujem da ćemo mi svoj posao pošteno odraditi. Oni igrači koji istrče na teren daće sve od sebe da poslednju utakmicu pred svojim navijačima u prvenstvu završe pobjedom. Iza nas je nemilosrdna sezona kao nikada do sada, a ova utakmica sa Borcem dolazi u nezgodan čas, jer mi odmah u srijedu igramo prvu finalnu utakmicu protiv Slobode u Tuzli, ali šta se tu može. Moramo vjerovati u uspeh i iz ove utakmice izaći sa još većim iskustvom", rekao je trener Radnika, Slavko Petrović.

Asmir Avdukić biće na golu protiv bivšeg kluba u kome je stekao status reprezentativca BiH.

"Ovo je za Borac utakmica biti ili ne biti, dok s druge strane mi smo okrenuti finalnoj utakmici naredne srijede i dvomeču protiv Slobode. Naravno, mi u ovu utakmicu ulazimo sa dosta optimizma, jer nam dolazi veliki klub, a motivacija nije izostanak ni jednog trenutka. Kvalitetniji smo i nastojaćemo da se u poslednjoj utakmici pred kraj šampionata predstavimo u što boljem svijetlu, te da se od naše vijerne publike oprostimo dostojanstveno", kaže Asmir Avdukić.

PAROVI 29. KOLA

Subota, 17 časova

VITEZ - SLAVIJA

RADNIK - BORAC

OLIMPIK - TRAVNIK

SLOBODA - SARAJEVO

MLADOST - ZRINJSKI

DRINA - ŠIROKI BRIJEG

VELEŽ - ČELIK

ŽELJEZNIČAR - RUDAR PRIJEDOR

TABELA: Zrinjski 63, Sloboda 59, Sarajevo 57, Široki Brijeg 55, Željezničar 53, Radnik 45, Čelik 42, Mladost DK 39, Vitez 35, Slavija 34, Olimpic 33, Borac 32, Travnik 26, Drina 22, Rudar 21, Velež 8.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC