• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Stečaj Borca nije opcija"

Autor mondo.ba

Predsjednik Borca Dejan Kusturić izjavio je da stečaj nije opcija nakon ispadanja banjalučkog kluba iz Premijer lige Bosne i Hercegovine.

 FK Borac: Stečaj nije opcija Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Crveno-plavi su u 90. godini svog postojanja ispali iz bosanskohercegovačke fudbalske elite nakon što nisu uspjeli da u posljednjem kolu savladaju Vitez (2:2) na banjalučkom Gradskom stadionu.

"Nismo uspjeli da ispunimo cilj, ali ništa nas neće obeshrabriti da se nastavimo i dalje boriti za Borac. Najvažnije je da je klub, koji ove godine slavi 90 godina postojanja, živ i da stečaj, koji mnogi pominju, nije opcija u budućnosti", rekao je predsjednik Borca Dejan Kusturić za "Glas Srpske".

Prema njegovim riječima, svi u "Velikanu iz Platonove" su vjerovali da će Borac uspjeti da osigura opstanak u Premijer ligi BiH.

"Na žalost ne samo nas, nego cijele Banjaluke i Republike Srpske nismo uspjeli da to ostvarimo. Sad nas čeka lavovski posao da klub ponovo vratimo u elitu, ali se nećemo predati. Svakako će najveći problem biti finansije, ali Borac mora da opstane. Ono što sa sigurnošću mogu reći je da će u narednoj sezoni veća pažnja biti posvećena domaćim igračima i da će omladinski pogon imati veću minutažu".

Kusturić je najavio da će do kraja nedjelje biti održana sjednica Upravnog odbora Borca o sljedećim koracima klupskog rukovodstva.

"Sigurno je da ćemo ostati u klubu i poslije ispadanja. kad smo došli, vjerovali smo u opstanak iako je i tada klub bio otpisan od svih. Ne smijemo zaboraviti gdje je Borac bio tada. Hvala svima koji su vjerovali u nas i koji su nas podržali. Jasno je i da smo imali promašaja u prelaznom roku, ali to se dešava kad radite pod pritiskom. Ovaj neuspjeh nas neće pokolebati nego ćemo izići još jači i siguran sam da će veoma brzo klub biti na stabilnim nogama", naglasio je prvi čovjek Banjalučana.

Na kraju razgovora za banjalučki list je izrazio nadu u ekspresan povratak u Premijer ligu BiH.

"Već od sezone 2017/18".

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NE DAMO BORAC

Logicno da stecaj nije opcija. A evo, vec drugi put uprava spominje rad sa omladinskim pogonom, napredak na tom polju, pa da vidimo. Kranje je vrijeme da ae na tome pocne raditi. I dalje cekamo ispunjenje obecanja grada da “u nekoliko dana pocinje gradnja pomocnih terena!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC