• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pirej "gori", a on pita - "Ko je deda?!"

Autor mondo.rs

Vasilis Spanulis otkrio kome je posvetio pobedu nad Panatinaikosom i trojku za titulu. Pričao je i sa Dijamantidisom.

 Spanulis pobjedu olimpijakosa posvetio Printezisu Izvor: MN PRESS

I kada mislimo da smo od njega videli sve, uvek može da nas iznenadi - čak i u svojoj 34. godini, čak i posle toliko velikih pobeda u kojima je igrao glavnu rolu.

Vasilis Spanulis doneo je trojkom uz zvuk sirene titulu Olimpijakosu, i to u hali Panatinaikosa, gde je godinama najomraženija ličnost.

Posle utakmice, u razgovoru sa novinarima rekao je sve što mu je na duši.

Na početku obraćanja, pobedu i spektakularni koš posvetio je saigraču Jorgosu Printezisu, kome je otac nedavno preminuo.

"Ovo je veliki uspeh za moj tim, Olimpijakos. Prošli smo kroz mnoge teškoće, ali smo osvojili titulu i sada slavimo. Posvećujem ovaj trofej ocu mog prijatelja i brata, Jorgosa Printezisa. Zajedno smo proživeli mnogo stvari i hteo sam da pobedim za njega". 

"Osvojili smo drugu uzastopnu titulu, a to se (Olimpijakosu) nije dogodilo 19 godina. Hoću da posvetim ovaj pehar i svojoj supruzi, koja je uvek uz mene, kao i mom bratu, koji me je podržavao sve ove godine. Naravno, i saigračima i predsednicima, koji su uložili novac u Olimpijakos, da bi održali klub na visokom nivou u teškom trenutku", rekao je Spanulis.

Potom se osvrnuo i na sve što mu je smetalo dok je prethodnih nedelja i meseci listao članke u medijima.

Očigledno je da su mu posebno smetali komentari o njegovim godinama.

"Mi, u Grčkoj, moramo da naučimo da poštujemo. Niko ne može da pobedi vreme, ali moramo da imamo poštovanje i da budemo pravedni kada govorimo o igračima koji su mnogo doneli košarci ove zemlje. Neki od vas pisali su o meni kao da sam deda. Isto je i sa Dijamantidisom. Takve stvari se događaju jedino u Grčkoj. Svako kao lud traži neku intrigu, umesto da promovišemo svoju košarku, koja je zaista na vrhunskom nivou".

Dijamantidis je večerašnjom utakmicom završio karijeru. Bili su saigrači tokom zlatnih dana Panatinaikosa. Razmenio je nekoliko reči i sa njim i sa bivšim gazdom "zelenih".

"Neću da otkrivam šta sam rekao Dijamantidisu, zadržaću to za sebe. Pričao sam sa gospodinom Tanasisom Janakopulosom i on zna da ništa nisam govorio posle trojke u drugoj utakmici ove serije. On uvek izražava poštovanje prema meni i voli me".

...
Izvor: Vasilis Spanulis i Janakopulos


Kada su ga novinari pitali za ugovor, malo se "zakopčao" i odložio razgovor na tu temu.

"Prerano je za to. Kada dođe vreme, sešću sa predsednicima za sto i razgovaraćemo kao što i sada pričam. Imamo prilično dobar odnos", završio je Spanulis.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC