• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati: Srbi i Bosanci su nam smjestili!

Autor mondo.rs

"Slobodna Dalmacija" piše da dio huligana koji su izazvali prekid utakmice sa Češkom nisu državljani Hrvatske, već Srbije i BiH.

Hrvatska javnost i dalje bruji o incidentima tokom utakmice sa Češkom na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, kada je grupa huligana ubacivanjem baklju u teren prekinula igru, poslije čega su favorizovani Hrvati primili gol za 2:2 i praktično bili vraćeni iz osmine finala.

Po informacijama "Slobodne Dalmacije", prekid utakmice nisu izazvali Hrvati, već Srbi i Bosanci!?

Navodno, ovaj list došao je do saznanja da se neki od huligana koji su uhapšeni u Francuskoj, vode kao državljani Srbije i Bosne i Hercegovine, a ne kao Hrvati.

"Po nezvaničnoj priči, neki od ovih prestupnika, odnosno fudbalskih huligana, uspjeli su da nabave dresove hrvatske fudbalske reprezentacije, te su tako u kockicama izazvali 'bengalski' prekid utakmice, koji hrvatsku fudbalsku reprezentaciju na kraju može koštati nastupa na Evropskom prvenstvu ili u nekim od sljedećih kvalifikacija. Dok je jedan dio huligana bio u kockicama, drugi je bio obučen u civilnu odjeću", navodi hrvatski list i dodaje:

"Da bi se zaista moglo raditi o 'uvoznim' huliganima, daje se naslutiti i po reakciji hrvatskih navijača, koji su se u jednom trenutku, nakon bacanja baklji, fizički sukobili sa izazivačima nereda".

U zaključku, ako se ove informacije ispostave kao tačne, "Slobodna Dalmacija" pita:

"Za koga i za čije su novce oni to uradili, odnosno, ko ih je stimulisao da izazovu prekid?".

Komentari 5

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Vatro Marx

Brigo moja prednji na drugoga, to su prave izmisljotine.

Banjalucan

Neka vas bude sramota na ovakvim recima protiv Srba i Bosanaca ppppp... Svijesni ste da je vasa vecina hrvacki navijaca kivna na fudbalski savez Hrvace tako isto bilo je najavljeno od strane navijaca Hrvacke da ce praviti skandale radi vasih ljudi iz Saveza sve dok sami ne napuste tj dadnu ostavku.... Jos jednom neja vas je sramota u ljude uvkacite mrznju Sam vas biloo ....

big 60

Jos jedan pokazatelj kolikom mrznjom u zadojeni ti ndh zijevci

kompleks

Najveca osobina hrvatskog naroda je mrznja prema Srbima, jel su i oni u velikom broju Srbi, sto je razumljivo, jedino ne kontam sto uzimaju Bosance u usta!

Osman Bascarsi

Sada su vam krivi srbi i bosanci kada vasi hrvati prave probleme. Kakao vas nije sramota tako nesto pisat.Hrvati mrze sami sebe a posle citav svijet.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC