• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dortmund doveo "pola" reprezentacije - i Gomez!

Autor mondo.rs

Tim sa "Vestfalena" napravio strašan tim. Imali su tri važna odlaska, ali su uz pomoć savršenog prelaznog roka, čini se, sve to nadomestili i možda budu još bolji naredne sezone.

Politička situacija u Turskoj uplašila je Marija Gomeza koji se preko svog profila na Facebooku zahvalio navijačima Bešiktaša na razumevanju i poručio im da se neće vratiti u Bešiktaš za koji je igrao prethodne sezone.

On se tako vratio u svoju Fiorentinu, ali se ni tamo neće dugo zadržati.

Prema pisanju turskog "Hurijeta" iskusni napadač dogovorio je saradnju sa Borusijom Dortmund, pa će tako naredne sezone pokušati da ponovi formu iz "crno-belog" u dresu "crno-žutog" tima.

Mario Gomez (31) se nije snašao u Italiji, ali je zato u Turskoj, gde je konačno igrao bez povrede, uspeo da upiše 28 golova na 41 utakmici, što je bilo dovoljno i za povratak u reprezentaciju Nemačke za koju je igrao na minulom evropskom prvenstvu.


Za prethodnih sedam dana Gomez je već treći reprezentativac "pancera" koji stiže u Dortmund pošto su ranije došli povratnik Mario Gece (Bajern) i Andre Širle (Volfzburg). Osim njih tim se pojačao i sjajnim Usmanom Dembeleom, Mikelom Merinom, Sebastijanom Rodeom, Rafaelom Gereirom, Markom Bartrom i Emreom Morom.

Iskusni napadač španskog porekla je u karijeri sem Bešiktaša i Fiorentine nastupao i za Štutgart i Bajern, pa će tako biti već treći igrač koji je nosio dres ljutog rivala iz Minhena.

 Pre njega su to bili Mario Gece, koji je ipak dete Borusije, i Sebastijan Rode koji je proveo dve godine na "Alijanc Areni" ali nije uspeo da se nametne usled velike konkurencije.


Pitanje je samo da li će Mario Gomez naredne sezone predvoditi napad Dortmunda ili će biti "podrška" Pjeru-Emeriku Obamejangu za koga su zainteresovani svi veći klubovi poput Mančester sitija, Real Madrida, Pari sen Žermena...

Gabonac ima još dve godine ugovora sa Dortmundom, ali imali su i Ilkaj Gundogan, Mats Humels i Henrik Mhitarjan...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC