• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borusija zadovoljna, Real "kiseo"

Autor mondo.rs

Andre Širle zadovoljan što se njegov tim "dva puta vratio protiv Madriđana", a Džejms Rodrigez ističe da su "kraljevi" zaslužili pobedu u Dortmundu

Real je na gostovanju Borusiji u Dortmundu u Ligi šampiona osvojio bod (2:2). Džejms Rodrigez nije zadovoljan ostvarenim učinkom i smatra je da je njegov tim zaslužio pobedu.

Branioci trofeja bili su na korak od trijumfa na Vestfalenu, za njih tradicionalno teškom gostovanju, ali je Andre Širle u 87. minutu postigao gol i obezbedio remi.

"Pravedan rezultat bila bi naša pobeda. Ipak, teško je igrati u Dortmundu protiv snažnog tima. Uprkos svemu, ostvarili smo dobar rezultat. Vratio sam se u startnu postavu i zadovoljan sam kako sam odigrao, želim da pomognem ekipi da beleži uspehe", rekao je Rodrigez novinarima posle utakmice.

Golman kraljevskog kluba Kejlor Navas preuzeo je krivicu na sebe zbog ispuštene pobede i greške kod prvog gola Nemaca.

"Pružili smo sjajan otpor, a očigledno je da je moja greška kod gola Obamejana. Bio sam iznenađenjen udarcem iz daljine, doneo pogrešku odluku i to nas je koštalo gola. Moram da radim na takvim detaljima kako se ne bi ponavljale takve stvari", poručio je Navas.

Junak meča i napadač "milionera" Andre Širle apostrofirao je karakter svog tima, jer je dva puta stizao prednost Reala.

"Možemo da budemo zadovoljni. Bili smo hrabri i pokazali da smo konkurentni najboljim timovima. Sjajan je osećaj kada se dva puta vratite protiv Reala", rekao je Širle.

Fudbaleri Reala posle dva kola nalaze se na deobi prvog mesta F grupe Lige šampiona, sa Borusijom, a u narednom kolu u Madridu igraju sa Legijom, dok ekipa Tomasa Tuhela putuje u Lisabon na duel sa Sportingom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC