• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

B reprezentativci Srbije: Veliki motiv u Kataru

Autor mondo.rs

Fudbaleri iz Superlige koji su pozvani u reprezentaciju Srbije na prijateljski meč sa Katarom u Dohi rekli su da su se obradovali pozivu i da će probati da iskoriste šansu.

Igrači iz Superlige, koje je selektor Srbije Slavoljub Muslin odabrao i poveo na prijateljski meč u Dohu protiv Katara istakli su da je velika čast što su se našli na spisku.

"Ovo je prijatno iznenađenje. Poziv u reprezentaciju Srbije je uvek i čast i obaveza", rekao je novinarima Marko Petković iz Crvene zvezde na aerodromu u Beogradu.

Muslin je okupio samo igrače iz nacionalnog šampionata i nije isključio mogućnost da im meč u Kataru bude odskočna daska za "A" tim Srbije.

"Ovo je lepa prilika da mi iz domaćeg prvenstva pokažemo selektoru da imamo kvalitet za reprezentaciju Srbije. Apsolutno svaki poziv za reprezentaciju je podstrek i sigurno će mi biti motiv u nastavku karijere. Ne opterećujem se minutažom. Pretpostavljam da ćemo svi dobiti istu", rekao je Petković.

Igrač Vojvodine Vladimir Kovačević kazao je da se potajno nadao pozivu.

"Veliko mi je zadovoljstvo i čast što ću igrati za reprezentaciju. Potajno sam se nadao da ću ja biti taj, što se i desilo. Hvala selektoru što me izabrao. Mnogo osporavaju našu ligu, ali ja mislim da stvarno ima kvalitetnih momaka. Mislim da je više osporavaju nego što liga vredi", rekao je Kovačević.

On je jedini igrač koga je Vojvodina pustila da otputuje u Katar, dok su četvorica preostalih pozvanih ostali u Novom Sadu zbog povreda.

"Imali smo trening oporavka posle utakmice sa Zvezdom. Svi smo išli u saunu i na led i neki su se žalili na povrede i udarce. Ali, ja sam 100 odsto fizički spreman. Ne mogu da komentarišem kako se ko oseća ni to što se dešavalo, jer nije na meni da to radim", rekao je Kovačević.

Prijateljski meč Katar - Srbija na programu je sutra u Dohi u 18 časova po srednjeevropskom vremenu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC