• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šok za "orlove": 40 napolju, na terenu 19 stepeni

Autor mondo.rs

Fudbaleri Srbije doputovali u Katar gde ih u četvrtak očekuje prijateljski meč sa domaćinom Mundijala 2022. Na treningu idealni uslovi.

 Šok za "orlove": 40 napolju, na terenu 19 stepeni Izvor: MN PRESS

"Orlovi" su sleteli u Dohu.

Selekcija Superlige Srbije, predvođena selektorom Slavoljubom Muslinom, posle skoro pet sati leta od Beograda do glavnog grada Katara, stigla je u Dohu.

Srpske fudbalere je na aerodromu "Hamad" sačekala temperatura od 36 stepeni Celzijusovih a zatim u hotelu Radison Blu veoma srdačan doček domaćina, piće dobrodošlice i po komandi selektora - trening.

Srbija će u četvrtak od 18 sati srednjeevropskom vremenu da odigra kontrolni meč protiv budućeg domaćina Svetskog prvenstva 2022. selekcije Katara.

Jedini trening izabranici selektora Slavoljuba Muslina odradili su u gotovo idealnim uslovima, jer ako ih je sačekalo u Dohi blizu 40 stepeni, sada su se naši igrači susreli sa, za nas, neverovatnim "tretmanom" na terenu, jer specijalni rashladni uređaji unutar stadiona pokazivali su idealnu temperaturu za rad koja je pokazivala 19 stepeni.

"Zaista fenomenalni uslovi, travnata podloga je izvenredna, a klima uređaji su učinili da se igrači osećaju sjajno. Nama je veoma važno da ne bude nekih povreda, a onda i da steknemo utisak o svakom igraču. Uglavnom, već sada možemo da kažemo da nismo pogrešili što smo došli ovde, zbog prijema, odličnog stadiona i naravno provere od koje očekujemo da nam da sliku o igračima iz domaće lige", rekao je Goran Bunjevčević, sportski direktor FSS.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC