• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan piše izjavu, Zvezda plaća 100.000 dinara

Autor mondo.rs

Disciplinska komisija FSS imala je pune ruke posla. Crno-belima naloženo da objasne "slučaj majice", crveno-beli sankcionisani novčano zbog bakljade navijača, a Mihajlov kažnjen zbog crvenog kartona

 Partizan piše izjavu, Zvezda plaća 100.000 dinara Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije imala je dosta posla na sednici održanoj posle mečeva 12. kola Superlige.

Protiv Partizana je zvanično pokrenut postupak, na osnovu prijave direktora Superlige Vladimira Bulatovića zbog toga što su igrači tog kluba nosili majice sa likom ubijenog navijača Aleksandra Stankovića na meču protiv Voždovca.

Crno-beli su morali da zatraže odobrenje od direktora Superlige, što nisu učinili.

Upravi Partizana je naloženo da najkasnije do sledeće sednice Disiciplinske komisije dostave izjavu ko je igračima dostavio majice i zašto su ih nosili, prenosi "Sportski žurnal".

Disciplinska komisija je kaznila Crvenu zvezdu sa 100.000 dinara zbog toga što su navijači tog kluba napravili bakljadu na meču protiv Javora u Ivanjici. Crveno-beli tako će opet morati da olakšaju klupsku kasu zbog istog prekršaja koji su njihovi simpatizeri napravili i na meču protiv Vojvodine i Partizana.

Odlučeno je i da će Miloš Mihajlov, igrač Voždovca, morati na pauzu, zbog žestokog starta nad Leonardom na meču protiv Partizana. On je zaradio crveni karton, pa će propustiti tri naredna meča svog kluba protiv Vojvodine, Javora i Čukaričkog.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC